Zoom

ZEISS MILVUS 2/35

Zaloga: Ni na zalogi

1.229,22 €
Bookmark and Share

Opis izdelka

ŠIrokokotni objektiv ZEUS Milvus 2/35 z lečami tipa ZEISS Distagon je idealen za ujemanje prizorov v svojem polnem naravnem sijaju objektivu nič ne uide, niti v mraku.
Njegova trdna struktura ter hiter in natan?en fokus, naredijo ta objektiv izjemno primeren za novinarske fotografe.
Zahvaljujoč njegovi veliki zmogljivosti in vsestranskosti, je ta objektiv vedno pripravljen na nepričakovane trenutke.

Milvus, nova družina ZEISS SLR objektivov za ZE (Canon) in ZF.2 (Nikon) bajonet
6 novih objektivov z različno goriščno razdaljo, manual fokus, optimizirani za visoko resolucijske fotoaparate
Nova ZEISS Milvus SLR družina objektivov vsebuje šest gorišnic z ZE ali ZF.2 bajoneti za DSLR fotoaparate znamke Canon in Nikon. Z natančnim ročnim ostrenjem ponuja visoko in dosledno učinkovitost posnetka pri vseh goriščnih razdaljah.
Ti novi objektivi so odgovor proizvajalca ZEISS na sedanji trend, ki gre v smeri senzorjev z bolj visoko ločljivostjo, ki v zameno zahtevajo višjo  kakovost fotografi je. Zato so ti objektivi idealni za DSLR fotoaparate z senzorji višje resolucije, kot tudi za mirrorless sistemskih kamer Sony 7 serije preko primernih adapterjev in tako ponuditi strankam odlično vrednost profesionalnih aplikacij za primeren denar.
Enako pomembna prednost zagotavlja, da objektivi izpolnjujejo najnovejše video standarde, kot je HDR (High Dynamic range) in resolucije 6K in več, kar je kvalitetno zagotovilo za uporabnike, ki jih delujejo na poklicnem video področju.

RAZNOLIKOST GORI??NIH RAZDALJ ZA ŠIROK SPEKTER APLIKACIJ
S svojo raznolikostjo goriščnih razdalj, družina ZEISS Milvus objektivov zajema več pomembnih področij uporabe za fotografe v praksi, kjer se izkaže optimalna prednost izkoriščenja ročnega ostrenja leč. Pri Zeiss-u, da uporabniki s svobodo do uporabe položaja izostritve le to uporabijo kot umetniško orodje, kar je eden od najpomembnejših ustvarjalnih možnosti za fotografe. Primerni so tudi za fotografe, ki so specializirani za aplikacije, ki optimalno podpirajo vseh šest goriščnic, npr.: portret, pokrajina in makro fotografi jo.
DRUžINA OBJEKTIVOV ZEISS MILVUS
Sprva bo sestavljena iz naslednjih šestih objektivov:
ZEISS Milvus 2.8 / 21, ZEISS Milvus 2 / 35, ZEISS Milvus 1.4 / 50, ZEISS Milvus 1.4 / 85, kot tudi dva makro objektiva ZEISS Milvus 2 / 50M in ZEISS Milvus 2 / 100M, nadaljnje goriščnice pa bodo dodane družini objektivov ZEISS Milvus v naslednjih nekaj letih.

SODOBEN DIZAJN IZDELKA
Z ZEISS Milvus objektivi so želeli obdržati že nagrajen dizajn ZEISS Otus objektivov. Napredna zasnova zagotavlja odlično zmogljivost fotografi je in izjemno ergonomsko udobje. Enostaven grip obroč omogoča natančno ročno ostrenje za izjemno natančno fotografi jo. Robustna popolnoma-kovinska ohišja objektivov zagotavljajo dolgoletno zanesljivo uporabo. Vsi objektivi so tudi zaščiteni pred prahom in pršenjem z vodo, robustna kovinska sončna zaslonka pa je sestavni del objektiva.

POPOLNA ZDRUŽLJIVOST Z DSLR FOTOAPARATI
ZEISS Milvus objektivi podpirajo vse pomembne načine delovanja DSLR fotoaparatov. V objektivih je vgrajen vmesnik, ki prenaša podatke objektiva na fotoaparat (npr goriščna dolžina nastavljena zaslonka itd). Te informacije so shranjene v EXIF podatkih fotografi je.

ZEISS MILVUS OBJEKTIVI ZA VIDEO
Novi ZEISS Milvus objektivi omogočajo visoko kakovostne fi lmske posnetke z mehkim ozadjem t.i. cinematic bokeh. Vseh šest ZEISS Milvus objektivov imajo izjemno dolg rotacijski kot fokusnega obroča za natančno ostrenje. Funkcija de-klik v objektivih omogoča snemalcem
brezstopenjsko nastavitev zaslonke kar omogoća profesionalne rezultate tudi v spreminjajočih se svetlobnih pogojih.
http://lenspire.zeiss.com/en/

http://www.zeiss.com/camera-lenses/en_de/camera_lenses/milvus/milvus235.html

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne