Zoom

Visoko zmogljiv digitalni fotoaparat SONY DSC-HX90VB 30x optični zoom GPS

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 449,98 €

Special Price 429,00 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Zagotovite si boljši pogled z najmanjšim2 digitalnim fotoaparatom z objektivom s 30-kratnim optičnim zoomom, ki sta ga razvila Sony in legendarna družba ZEISS\xae, jasnim uvlečnim iskalom OLED Tru-Finder\u2122 in drugimi funkcijami za dodatne možnosti fotografiranja. Novi Sony HX90 je nedvomno vrhunski z vsakega vidika.
Kombinacija zmogljivejšega slikovnega CMOS-senzorja, izjemno hitrega slikovnega procesorja in legendarnega objektiva zagotavlja najnovejše optične in tehnične zmogljivosti v neverjetno kompaktni zasnovi.
Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* s 30-kratnim optičnim zoomom nadaljuje tradicijo visokonatančne optike ter zagotavlja snemanje jasnih, ostrih in vrhunskih slik v razponu 24\u2013720 mm.
OLED Tru-Finder
Uvlečno iskalo OLED Tru-Finder visokega kontrasta je precej svetlejše od običajnih elektronskih iskal in idealno za vsestransko prenosno, varno in praktično uporabo.
Zagotovite si dodatne možnosti za snemanje videoposnetka glede na razmere in način, kako ga želite predvajati. \u010ce želite hitro deliti določen prizor ali posnetek shraniti v višji ločljivosti za poznejše natančnejše urejanje, lahko snemate glede na namen. Nastavite format, način in druge nastavitve ter začnite s snemanjem.
Tudi po snemanju pokažite svoje zmogljivosti. Popravljajte fotografije, brezžično izmenjujte posnetke, na zemljevidu sledite svojim potovanjem in se pozabavajte na povsem nove načine.
Povezava Wi-Fi\xae s pametnimi telefoni iOS in Android\u2122 za oddaljeno upravljanje fotoaparata in deljenje fotografij in videoposnetkov je enostavna. Poleg podpore za Wi-Fi za povezavo s pametnimi telefoni tehnologija NFC (near field communication) za združljive pametne telefone in tablične računalnike z operacijskim sistemom Android\u2122 omogoča "povezavo na dotik". Uporabnik se mora za vzpostavitev povezave naprav le dotakniti; kompleksne nastavitve niso potrebne.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA