Zoom

Videokamera SONY HDR-CX240EB Full HD na bliskovni pomnilnik

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 169,99 €

Special Price 161,49 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Videoposnetke predvajajte s pristnimi podrobnostmi - \u017divljenje snemajte natanko tako, kot ga vidite. Handycam\xae CX240E ima zmogljiv slikovni procesor BIONZ X, CMOS-senzor Exmor\u2122 R in širokokotni objektiv Carl Zeiss\xae.
Boljše in hitrejše snemanje - Novi slikovni procesor BIONZ X je hiter, zmogljiv in odpravlja šume po celotni sliki. S podrobnim CMOS-senzorjem Exmor R zagotavlja pristno reprodukcijo prizorov z natančnimi in naravnimi podrobnostm.
Zapolnite kader z objektivom Carl Zeiss\xae - Med približevanjem ali obračanjem prizor posnemite neverjetno natančno in jasno. 29,8 mm širokokotni objektiv Vario-Tessar\xae Carl Zeiss\xae razkrije celotno sliko, kot ste si jo zapomnili.
Približajte se - Se morate približati dogajanju? S CX240E je to zelo enostavno. S 27-kratnim optičnim 54-kratnim zoomom za jasno sliko se dragocenim trenutkom lahko približate brez izgube pri ostrini.
Neprekinjeno snemajte dlje kot dve uri - Z baterijo tipa X lahko snemate neprekinjeno 130 minut. Zato ne zamudite nobenega trenutka.
Stabilizator slike za netresoče videoposnetke - Snemajte med gibanjem brez tresljajev in preskokov. SteadyShot s senzorji gibanja odpravlja gibanje med snemanjem. Rezultat so jasni in tekoči posnetki.
Sledite dogajanju - Nič več ugibanja pri fotografiranju. 6,8 cm (2,7-palčni) zaslon Clear Photo LCD z 230.000 slikovnimi pikami nudi jasne, svetle slike z odličnim kontrastom in širokim zornim kotom.
Dva filma v enem - Z dvojnim snemanjem videoposnetkov lahko hkrati snemate v dveh formatih. Snemajte vrhunske posnetke v formatu AVCHD in v formatu mp4 za enostavno spletno izmenjavo.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA