Zoom

CANON objektiv EF 8-15/4L USM

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 1.358,99 €

Special Price 1.199,99 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

Objektiv z učinkom ribjega očesa s povečavo serije L vam omogoča izbiro med sliko polne velikosti in okroglo sliko ter širokokotni pogled.

ALI

Opis izdelka

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Prilagodljiv objektiv ribjega očesa s povečavo vam omogoča, da izberete med sliko polne velikosti ali okroglo sliko. EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM je del Canonove zmogljive družine objektivov L in prinaša neverjetno kakovost fotografij tudi pri pogledu s tako širokim kotom.

/Images/EF_8-15mm_f4L_Fisheye_USM_Extra_tcm137-964230.jpg

Prednosti

  • Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled
  • Član Canonove priznane družine L
  • Trpežna in robustna zasnova
  • Tiho in hitro samodejno ostrenje
  • Stalno ročno ostrenje
  • Preprostejše čiščenje objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Objektiv ribjega očesa s povečavo za pogled polne velikosti ali okrogel pogled


Ni vam treba kupiti dveh specializiranih objektivov, saj vam EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM ponuja fotografije polne velikosti ali okrogle fotografije z učinkom ribjega očesa pri uporabi s fotoaparati s tipalom velikosti 24 x 36 mm (polna velikost). Fotografi, ki uporabljajo fotoaparate DSLR z manjšim tipalom, lahko zajamejo fotografije z učinkom ribjega očesa polne velikosti. S 180º diagonalnim vidnim poljem je zajemanje celotnega prizora na eno fotografijo najlažje do sedaj.

Kakovost družine L


Družina L je Canonova vodilna družina profesionalnih objektivov, ki predstavlja najboljše v natančno zasnovani optiki EF. Objektivi družine L združujejo izjemno zmogljivost s preprosto uporabo, poleg tega pa so odporni na prah in vlago.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč USM (ultrazvočni motor) z ultrazvočnimi vibracijami poganja izredno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. K hitremu samodejnemu ostrenju pripomoreta tudi hiter procesor in optimirani algoritmi. Elektronska stalna ročna preglasitev ostrenja je na voljo brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Izboljšana kakovost fotografij s premazom SWC


Canonov patentiran premaz elementa objektiva, ki je pod valovno dolžino svetlobe, zmanjšuje podvajanje slike in učinek bleščanja, ki ju povzročajo notranji odsevi. S tem, ko premaz odstrani vzrok, zmanjša odseve in pripomore k ostrejšim, jasnejšim slikam.

Preprostejše čiščenje objektiva


Sprednja in zadnja površina objektiva sta premazani s fluorovim premazom, ki zagotavlja preprostejše čiščenje površine objektiva v primerjavi z drugim premazi.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM, njegove funkcije in zmožnosti.

 

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne