Zoom

Profesionalni kompakten fotoaparat SONY DSC-RX10

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 909,99 €

Special Price 889,00 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Izkaže se pri vsakem posnetku - Vsestranski objektiv Carl Zeiss\xae Vario-Sonnar\xae T* ima stalno najširšo zaslonko f/2,8 in razpon zooma 24\u2013200 mm za ostre in jasne posnetke ter tekoče učinke zameglitve.
Oglejte si več podrobnosti z večjim senzorjem - Velik CMOS-senzor Exmor R\xae z osvetlitvijo ozadja z 20,2 milijona slikovnimi pik tipa 1.0 zagotavlja svetle in jasne podrobnosti pri vseh fotografijah in videoposnetkih Full HD.
Osvetlitev ozadja za slike z nizko stopnjo šuma - Ne ovirajo vas kabli kot pri drugih senzorjih, svetloba pa senzor obsije neposredno za nizko stopnjo šuma.
Neprekosljiva hitrost - Novi slikovni procesor BIONZ X zmanjšuje stopnjo šuma na natančnih mestih za sliko visoke ločljivosti in pristnih tekstur.
Z neposredno pogonsko enoto SSM ne zamudite ničesar - Zagotovite si hitro ostrenje pri telefoto razponu z natančnim upravljanjem položaja objektiva.
Snemajte hitre prizore - Samodejno ostrenje z zaklepom in novi hitri procesor BIONZ X omogočata sledenje hitro premikajočim se predmetom.
Privoščite si večjo sliko - OLED Tru-Finder\u2122 s širokokotnim neobrezanim 100-odstotnim prikazom visoke ločljivosti prikazuje ostro in jasno sliki celotnega prizora.
Neposredna sončna svetloba ni problem - Nagibni LCD-zaslon z 1229k pikami tesno združuje vse slikovne pike za izjemno podrobne posnetke na prostem.
Z nagibnim zaslonom raziščite vsak kot - Zaslon lahko nagnete za 45 stopinj navzdol in snemate nad množico ali 84 stopinj navzgor in posnamete nebo.
Prek večvmesniškega nastavka priključite vso dodatno opremo - Enostavno priključite dodatno opremo, kot je bliskavica ali stereo mikrofon....

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA