Zoom

Profesionalni fotoaparat SONY DSC-RX10M2 s 24\u2013200 mm objektivom F2,8

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.319,99 €

Special Price 1.279,00 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

CMOS-senzor Exmor RS\xae tipa 1.0 z 20,2 milijona (učinkovitih) slikovnih pik
Prvi 4 skladni slikovni CMOS-senzor tipa 1.0 s čipom DRAM na svetu omogoča do 40-kratne izjemno počasne posnetke in zaklop z visoko hitrostjo do 1/32000 sekunde, ki ga človeško oko ne zazna. Izboljšano vezje omogoča boljšo obdelavo signalov in več kot petkrat hitrejše 5 branje podatkov kot pri standardnih modelih.

BIONZ X\u2122 za vrhunske podrobnosti in teksture
Digitalni fotoaparati svetlobo, ki so jo ujeli njihovi senzorji, pretvorijo v digitalne slike. Mehanizem, ki poganja to pretvorbo, je tako pomemben kot objektiv in senzor. Fotoaparat RX100 II ima hitri procesor BIONZ X za naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in manj šuma pri fotografiranju in snemanju videoposnetkov.

Svetli objektiv ZEISS\xae Vario-Sonnar T* z zoomom F2,8
Objektiv ZEISS\xae Vario-Sonnar T* ima na območju povečave 24\u2013200 mm 6 široko zaslonko F2,8. Ta objektiv ima 7 asferičnih elementov in z njim lahko posnamete neverjetne bližinske posnetke, s katerimi fotografije in videoposnetki postanejo umetnost. Z obročem za ročno prilagajanje povečujete in upravljate zaslonko (z zvokom vklop/izklop za tiho delovanje) ipd.

Snemanje videoposnetka 4K 7 8 s fotoaparatom
S fotoaparatom RX10 II lahko snemate videoposnetke 4K 7 8 neposredno na pomnilniško kartico v fotoaparatu brez valov in nazobčanih robov. Prednje vezje LS obdeluje ogromne količine podatkov z vsemi slikovnimi pikami in omogoča, da se pri fotografiranju premikajočih se predmetov izognete popačenju slike zaradi zavesnega zaklopa.

Največ 40-kratni zelo počasni posnetki 9
Z načinom HFR lahko enostavno snemate zelo počasne posnetke. Izberite hitrost fotografiranja s 960/1000, 480/500 ali 240/250 sličicami na sekundo (NTSC/PAL) 10 glede na hitrost premikajočega se predmeta. Sika je pri 240/250 sličicah na sekundo posneta skoraj v Full HD, pri 480/500 sličicah na sekundo in v načinu Quality Priority pa v visoki ločljivosti. Način končnega sprožilnika omogoča, da zajamete 2 ali 4 sekunde posnetka, preden pritisnete gumb MOVIE. Tako ujamete ključen trenutek.

Zaklop proti popačenju slike z 1/32000 sekunde
Zaklop proti popačenju slike do 1/32000 sekunde minimizira popačenje slike, ki jo povzroči zavesni zaklop. Neverjetno visoka hitrost zaklopa omogoča, da posnamete fotografije z zameglitvijo ozadja s široko zaslonko tudi pri zelo močni osvetlitvi na zgornjem robu zaznavanja ostrenja EV19 9.

Hitro samodejno ostrenje do 0,09 sekunde11
Samodejno ostrenje fotoaparata RX10 II doseže hitrost 0,09 sekunde11. Da boste uspešno ujeli trenutne priložnosti za fotografiranje, vam prilagodljivi objektiv nudi odzivni sistem z neposredno pogonsko enoto (SSM) za tekoče in izjemno natančno ostrenje, ki dopolnjuje hitro inteligentno samodejno ostrenje.

Neprekinjeno snemanje z do 14 sličicami na sekundo 12 z zmanjšano zatemnitvijo
Z novim hitrim slikovnim senzorjem, čeprav ima 20,2 milijona slikovnih pik 13, ima fotoaparat višjo hitrost branja, s pomočjo katere doseže neprekinjeno fotografiranje z do 14 sličicami na sekundo 12. Na ta način lahko ujamete trenutke minljive lepote ali izraze na obrazu.

Svetlo iskalo XGA OLED Tru-Finder za navdahnjeno fotografiranje
Visokokontrastno elektronsko iskalo (EVF) ima ločljivost do 2.359.000 slikovnih pik. Za natančno kompozicijo neverjetna ločljivost in samoosvetlitev omogočata prikaz še komaj opaznih podrobnosti.

Profesionalne funkcije in uporaba
Profesionalni krmilnik z obročem za ročno upravljanje in večvmesniški nastavek veščim fotografom omogoča razširitve z različno dodatno opremo. Trdno ohišje iz magnezijeve zlitine z na prah in vlago odporno zasnovo vseh delov naprave, vključno s številčnico in gumbi, je idealno za uporabo v zahtevnih pogojih na prostem. 2

Z enim dotikom povežite s pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki
S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom se dotaknite fotoaparata in enostavno prenesite fotografijo ali videoposnetek \u2013 to omogočajo aplikacija PlayMemories Mobile ter vgrajeni povezavi Wi-Fi\xae in NFC\u2122 (Near Field Communication). Za daljinsko upravljanje s fotoaparatom prek mobilne naprave in vklop/izklop snemanja videoposnetka lahko z enim samim dotikom vklopite funkcijo Smart Remote Embedded.

Podpora za aplikacije PlayMemories Camera (PMCA) 14
Privoščite si fotoaparat, ki sčasoma postane še uporabnejši. Izbirajte med vedno večjim številom aplikacij PlayMemories Camera 14 za daljinsko upravljanje, učinke fotografij in videoposnetkov in še veliko več. Povezava Wi-Fi\xae računalnika ali fotoaparata omogoča enostavno namestitev.

Izberite format XAVC S 11 ali snemanje videoposnetkov AVCHD
Posebej resni snemalci bodo veseli formata XAVC S, saj omogoča videoposnetke visoke kakovosti z najmanj šuma celo pri prizorih gibanja. Za enostavno urejanje in izmenjavo lahko uporabite format AVCHD. Fotoaparat uporablja kodek 4K, ki podpira snemanje videoposnetkov v 4K , s hitrostjo do 100 Mb/s. Poleg tega omogoča snemanje v Full HD.

Raznolike funkcije snemanja videoposnetkov podpirajo profesionalne funkcije
Več funkcij za snemanje videoposnetkov vsebuje profil slike (ta določa značaj videoposnetkov s spreminjanjem osnovnih parametrov, kot so kromogeni učinki in nastavitev odtenkov), nastavitev gama S-LOg2 (razširi dinamični razpon snemanja, da zmanjša pojavnost izstopajočih svetlih točk in temnih delov), nastavitev TC/UB, vzporedno snemanje videoposnetka itd.

Fotografirajte kjerkoli s širokim razponom občutljivosti ISO
Občutljivost se za jasnejše slike pri izjemno šibki svetlobi poveča do ISO 12800. Samodejni način ISO lahko sam določi najprimernejšo nastavitev ali pa razpon občutljivosti ročno razširite do ISO 80. V samodejnem načinu ISO fotoaparat omogoča, da nastavite nižjo mejo hitrosti zaklopa.

Prilagodljivi gumb za priročno in ustvarjalno uporabo
Prilagodljivi gumb (C) lahko prilagodite 40 možnim funkcijam in fotoaparata in jih povsem prilagodite svojemu slogu fotografiranja. Gumb lahko prilagodite pogosto uporabljeni funkciji ali priljubljeni nastavitvi in jo imate tako vedno pri roki. S fotoaparatom boste upravljali hitreje in bolj intuitivno.

Način vzporednega snemanja med snemanjem videoposnetka
Med snemanjem videoposnetka snemajte fotografije s 17 milijoni slikovnih pik 13. Fotoaparat vam omogoča, da tudi med snemanjem videoposnetka snemate čudovite fotografije visoke kakovosti. Nova funkcija za samodejno vzporedno snemanje dovoljuje, da fotografirate tudi med snemanjem videoposnetka. Izberite pogostost vklopa funkcije: visoka/običajna/nizka.

Izboljšane možnosti zaklopa
Izboljšali smo funkcije, povezane z zaklopom. Samosprožilnik zdaj podpira fotografiranje s stopnjevanjem. To možnost lahko zdaj uporabite tudi takrat, ko fotoaparata ne morete sprožiti sami. \u0160tevilo posnetkov fotografiranja s stopnjevanjem smo povečali na devet.

Nadzor svetlosti
Ta funkcija poveča svetlost slike in jo lahko za enostaven dostop za fotografiranje zvezdnatega neba ali drugega temnega prizora nastavite na prilagodljiv gumb.

Pomoč za ročno ostrenje in izostritev modrine za natančno ostrenje
S temi možnostmi lahko ostrenje nastavite po želji. \u010ce ostrino nastavljate ročno, pomoč za ročno ostrenje poveča sliko ter tako omogoči natančno prilagajanje. Funkcija za poudarjanje robov pa poudari tista območja, ki so najostrejša z izbrano barvo. Tako vam pomaga, da določite, ali je potrebno nadaljnje prilagajanje ostrine.

Zaklep samodejnega ostrenja za boljše fotografiranje
Do polovice pritisnite sprožilo, da vklopite zaklep samodejnega ostrenja 15. Samodejno prilagodi velikost sličice samodejnega ostrenja, da se ta ujema z velikostjo predmeta, izboljša sledenje in povsem izkoristi vsako priložnost za fotografiranje.

Podpira daljinsko upravljanje fotoaparata
Ko je fotoaparat povezan z računalnikom, lahko za fotografiranje in spreminjanje nastavitev uporabite daljinsko upravljanje s fotoaparatom prek vrat USB. Namestiti morate različico aplikacije Remote Camera Control, ki jo podpira računalnik.

Podprto v Capture One Express (za Sony)
Capture One Express (za Sony) sodi med najboljše pretvornike RAW, ki predvaja natančne barve in neverjetne podrobnosti. Vsebuje prilagodljivo upravljanje digitalnih virov in vsa potrebna orodja za prilagajanje ter omogoča hitro in odzivno delovanje v prilagodljivi in vgrajeni rešitvi. * \u010ce imate vprašanja glede nakupa, uporabe in podpore za rešitve Capture One, se obrnite na Phase One.

Brezplačen prenos (pojdite na spletni stran Phase One)

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA