Zoom

Polprofesionalna kamera SONY HDR-CX900EB Full HD na bliskovni pomnilnik

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.439,99 €

Special Price 1.367,99 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Profi delov., kompaktno ohišje - HDR-CX900 zagotavlja prof. del. v Full HD v kompakt. ohišju. Vsebuje Sonyjev CMOS-senzor Exmor R 1.0 z osvetlitvijo ozadja za osupljive slike, izjemno občutljivost pri šibki svetlobi in zameglitev ozadja.
Objektiv Carl Zeiss\xae Vario-Sonnar\xae T* - Uživajte s širokokotnim (29 mm) objektivom ZEISS, ki je popoln za snemanje čudovitih pokrajin. Zagotavlja tudi do 12-kratni optični zoom.
CMOS-senzor Exmor R z osvetlitvijo ozadja tipa 1.0 - HDR-CX900 ima velik CMOS-senzor Exmor R s površino za sprejemanje svetlobe približno 4,9-krat večjo od senzorja tipa 1/2.88.
Nov mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X - Nov mehanizem za obdelavo BIONZ X omogoča bolj živahnejše in pristnejše fotografije, večjo ločljivost in snemanje 120 sličic na sekundo.
Moč odličnih bližinskih posnetkov - Objektiv ZEISS + Sonyjev zoom za jasno sliko - Objektiv Zeiss Vario-Sonnar T* z 12-kratnim optičnim zoomom se združi s široko zaslonko z membrano s 7 lopaticami za prof. posnetke in slike z zamegljenim ozadjem. CX900 ponuja Sonyjev zoom za jasno sliko za podr. na posnetku z 12-kratnim zoomom.
Povežite se brezžično s svojim telefonom, tabličnim računalnikom ali televizorjem. Vgrajeni povezavi Wi-Fi in NFC omogočata brezžičen prenos videoposnetkov in fotografij z videokamere Handycam\xae na vaš pametni telefon ali tablični računalnik z enim samim dotikom. Za začetek samo prenesite brezplačno mobilno aplikacijo PlayMemories za vaš operacijski sistem ali napravo Android.
Snemajte v formatih MP4 + AVCHD z dvojnim snemanjem videoposnetkov. - CX-900 pametno hkrati snema v spletni in profesionalni kakovosti. Omogoča prilagodljivost pri takojšnji skupni rabi datotek prek povezave NFC/Wi-Fi in shranjevanju datotek HD za kasnejše urejanje. Snemanje v Full HD je na voljo v AVCHD ali XAVC S.
Profesionalen kodek za profesionalno snemanje. - Ljubitelji, ki se želijo bolj ustvarjalno izraziti, lahko s CX900 posnamejo videoposnetek v polni visoki ločljivosti pri hitrosti 50 Mb/s z novim kodekom XAVC S, ki temelji na profesionalnem formatu XAVC. Ustvarjalci filmov lahko tako razkrijejo vsako podrobnost prizora tudi s hitrimi premiki. Poleg tega 120 sličic na sekundo posname vsak trenutek za čudovite počasne posnetke.
HDR-CX900 Od leče do senzorja - Handycam zagotavlja najboljše snemanje v Full HD. Ključne značilnosti so najnovejši Sonyjev senzor tipa 1.0 z osvetlitvijo ozadja, hitrost 50 Mb/s v XAVC S, širokokotni objektiv Carl Zeiss in enostavno izmenjavo prek Wi-Fi/NFC.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA