Zoom

Objektiv serije A SONY SAL24-70Z

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 2.210,99 €

Special Price 2.100,44 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

ZEISS Vario-Sonnar\xae T* 24\u201370 mm F2,8 ZA SSM - SAL2470Z je zasnovan za različne razmere fotografiranja, odlikujeta pa ga legendarna ostrina in kontrast ZEISS\xae pri vseh goriščnih razdaljah in širinah zaslonke.
Izdelek družbe ZEISS - Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot\u2122 ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Asferični elementi objektiva odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristnost barv.
Hitro in tiho ostrenje - Notranje ostrenje skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje, vgrajeni supersonični motor (SSM) pa zagotavlja tiho delovanje.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA