Zoom

Objektiv serije A SONY SAL-85F14Z

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.699,98 €

Special Price 1.614,99 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

ZEISS Planar T* 85 mm F1,4 ZA - Zaradi goriščne razdalje 85 mm, najširše zaslonke F1,4 in natančne optike ZEISS je idealna izbira za fotografiranje portretov ali pokrajin s srednjim razponom teleobjektiva.
Legendarno ime - Družba Carl Zeiss AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu. Tudi ta objektiv je bil razvit v sodelovanju z njimi.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Elementi objektiva iz visokozmogljivega optičnega stekla pomagajo odpravljati motnje in odstopanje za čiste in jasne slike.
Hitro in tiho ostrenje - Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje. Nevrtljiv obroč za ostrenje v načinu samodejnega ostrenja zagotavlja tekoče in nevpadljivo fotografiranje.
Zaklenite ostrenje - \u017delite ostrenje zakleniti na trenutni nastavitvi? Ni problema. Gumb za zaklep ostrenja na ohišju objektiva je enostavno dostopen, zato se lahko povsem osredotočite na posnetek.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot\u2122 ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA