Zoom

Objektiv serije A SONY SAL-70400G2

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 2.479,99 €

Special Price 2.355,99 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

70\u2013400 mm super teleobjektiv z zoomom F4\u20135,6 G SSM II - 2. izdaja priljubljenega super teleobjektiva z zoomom ima plast Nano AR, ki zmanjšuje bleščanje, in še hitrejše sledenje predmeta za samodejno ostrenje \u2013 idealno za posnetke divjine.
Oglejte si razliko z objektivom G - Objektivi serije G slovijo po opisni zmogljivosti, zagotavljajo odlične obrobne svetlobne značilnosti in najvišji kontrast tudi po robovih okvirja.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Plast Nano AR zmanjšuje neželene odseve za manj bleščanja. Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zmanjšujejo odstopanje po celotni sliki.
\u0160e hitrejše samodejno ostrenje - Hitrejše sledenje predmeta za samodejno ostrenje, notranje ostrenje in vgrajeni supersonični motor (SSM) zagotavljajo prilagodljivo, tiho in odzivno ostrenje, ko je to najbolj potrebno.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot\u2122 ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA