Zoom

Objektiv serije A SONY SAL-70300G

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.058,98 €

Special Price 1.006,04 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

70\u2013300 mm F4,5\u20135,6 G SSM - Kompaktni in lahki SAL70300G je popolna kombinacija razširjenega razpona zooma in objektiva G za kakovostne slike. Zaradi najmanjše razdalje ostrenja 1,2 m je primeren tudi za bližinske posnetke.
Oglejte si razliko z objektivom G - Objektivi serije G slovijo po opisni zmogljivosti, zagotavljajo odlične obrobne svetlobne značilnosti in najvišji kontrast tudi po robovih okvirja.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
Hitro in tiho ostrenje - Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje. Vgrajeni supersonični motor (SSM) zagotavlja tiho delovanje.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot\u2122 ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA