Zoom

Objektiv serije A SONY SAL-135F18Z

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.999,99 €

Special Price 1.899,99 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

135 mm ZEISS Sonnar T* F1,8 ZA - SAL135F18Z je s klasično goriščno razdaljo 135 mm in svetlo zaslonko F1,8 pravi objektiv za fotografiranje pri šibki svetlobi, portrete in druge vsebine.
Izdelek družbe ZEISS - Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov - Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot\u2122 ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev - Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost - Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
Hitro samodejno ostrenje - Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA