Zoom

Nikon Z5 ohišje + FTZ adapter

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 1.690,01 €

Special Price 1.590,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

PRIKAZANA PRODAJNA CENA JE Z ŽE ODŠTETIM AKCIJSKIM POPUSTOM. AKCIJA TRAJA OD 1.10.2020 DO 31.10.2020


Svoje stvaritve boste oboževali


Spoznajte lepoto fotografije v polnem formatu. Brezzrcalni fotoaparat Nikon Z 5 je vzdržljiv, lahek, čudovito preprost za uporabo ter združljiv s široko paleto kompaktnih objektivov polnega formata. Dosezite osupljive ravni kakovosti slike ne glede na to, ali ustvarjate fotografije ali videoposnetke.

ALI

Opis izdelka

Fotoaparat polnega formata Nikon Z 5 je odlična priložnost, da svoje fotografije in videoposnetke popeljete na novo raven. Ta brezzrcalni fotoaparat temelji na Nikonovem bajonetu Z – najširšem bajonetnem nastavku za objektive polnega formata na svetu. Tipalo fotoaparata doseže več svetlobe, kar omogoča, da ustvarite fotografije in videoposnetke z več podrobnostmi, globine in barv.

 

Prizori v polnem formatu

Izkusite novo raven podrobnosti na svojih fotografijah in videoposnetkih ne glede na temo fotografiranja. Nikon Z 5 odlikujejo tipalo polnega formata, zmogljiv procesor EXPEED 6 in izjemno ostro elektronsko iskalo, zaradi česar je ustvarjanje v polnem formatu preprosto. Fotografije lahko tudi izrežete, ne da bi pri tem izgubili podrobnosti – popolno za tiskanje in spletne strani.

Preprosto očarljivo
 

Portreti z bogatimi tonskimi prehodi. Videoposnetki z izjemno majhno globinsko ostrino. Tipalo CMOS polnega formata, ki ima 24,3 milijona slikovnih točk, v celoti izkorišča sposobnost zbiranja svetlobe ultraširokega bajoneta Z za izjemne rezultate.

Blesti v vseh svetlobnih pogojih
 

Zahvaljujoč širokemu razponu občutljivosti ISO 100–51.200 fotoaparata lahko uživate v svobodi takojšnjega prilagajanja spreminjajoči se svetlobi. Ni vam treba skrbeti, da se bo pojavil šum: slike so čiste in imajo osupljiv dinamični razpon tako pri visokih kot pri nizkih vrednostih ISO.

Zmanjšanje tresljajev za stabilnost
 

Zmogljiva 5-osna stabilizacija slike z zmanjšanjem tresljajev v fotoaparatu omogoča fotografiranje s časom zaklopa, ki je za pet stopenj daljši kot sicer. Ne glede na uporabljen objektiv NIKKOR Z ostanejo fotografije ostre, videoposnetki pa stabilni.

Majhen komplet, močan vtis

Nikon Z 5 polnega formata je kompakten in visokozmogljiv – tako kot objektiv NIKKOR Z 24–50 mm, ki je vključen v osnovni komplet Z 5. Ta objektiv NIKKOR Z je najmanjši in najlažji zoom objektiv polnega formata na trgu.¹ Omogoča vam, da vedno in povsod posnamete veliko več podrobnosti – od privlačnih širokokotnih posnetkov do impresivnih portretov.

Odločna izostritev

273-točkovni sistem hibridnega AF (samodejno ostrenje) je hiter in natančen, tako da ostrenje poteka izjemno gladko. Motivi se izostrijo v trenutku in ostanejo ostri ne glede na položaj v kadru.

Popolni portreti

Osupljivi posnetki ljudi, psov ali mačk. Pri fotografiranju lahko izostritev zaklenete na oči motiva, tudi če se premikajo.

Svetlobno močni objektivi NIKKOR Z polnega formata

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti