NIKON radijski dalj. upravljalnik (oddajnik) WR-T10

Zaloga: Na zalogi

79,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Z Nikonovim brezžičnim oddajnikom-sprejemnikom WR-R10 in brezžičnim oddajnikom WR-T10 lahko na daljavo nadzirate najpomembnejše funkcije fotoaparata, tudi če so med vami in fotoaparatom različni predmeti.
ALI

Opis izdelka

Z Nikonovim brezžičnim oddajnikom-sprejemnikom WR-R10 in brezžičnim oddajnikom WR-T10 lahko na daljavo nadzirate najpomembnejše funkcije fotoaparata, tudi če so med vami in fotoaparatom različni predmeti. Te naprave so združljive z določenimi Nikonovimi fotoaparati D-SLR. Z njimi nadzirate samodejno izostritev, snemanje videoposnetkov, neprekinjeno fotografiranje in fotografiranje brez zvoka ter funkcijo, ki je dodeljena funkcijskemu gumbu.

Oba brezžična daljinska upravljalnika komunicirata s fotoaparatom na radijskih frekvencah, s čemer je povečan njun obseg delovanja, tako da je komunikacija med napravami mogoča, tudi če so med njimi ovire. Obe napravi delujeta v delovnem obsegu najmanj 20 metrov. Oddajnik-sprejemnik WR-R10 in brezžični oddajnik WR-T10 lahko skupaj uporabite za sprožitev enega fotoaparata ali pa brezžične oddajnike WR-R10 pritrdite na več ohišij fotoaparatov in z njimi zajamete isti trenutek z različnih perspektiv.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA