Zoom

NIKON objektiv NIKKOR Z 50/1,8 S

Zaloga: Ni na zalogi

579,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Plešite s svetlobo. Neverjetna optična zmogljivost tega objektiva NIKKOR Z linije S polnega formata postavlja nov standard za objektive z zaslonko f/1,8. S svetlostjo in podrobnostmi, ki zasenčijo dosedanje objektive s fiksno goriščnico f/1,4,¹ to ni zgolj nova vrsta 50-mm objektivov. To je nova prihodnost neverjetne fotografije.

Opis izdelka

Nikonov ultraširoki bajonet serije Z omogoča objektivu NIKKOR Z, da ujame več svetlobe v celotnem kadru. Zaradi kratke razdalje med bajonetom in tipalom je zmanjšanje količine svetlobe ob robovih kadra močno omejeno. Rezultat so nove možnosti za podrobnosti in odtenke – vse do robov.

 

Nezmotljiva natančnost

Realen prikaz. Močna svetloba. Izjemna optična zmogljivost tega objektiva zagotavlja nadzor zmanjšanja količine svetlobe ob robu, tako da je osvetljen celoten kader. Vsi deli prizora so upodobljeni v popolnosti, tudi pri fotografiranju s široko odprto zaslonko.

 
Ostrejše
Z zmanjšanjem neenakomernega notranjega odboja se doseže izjemna reprodukcija točkovnih virov svetlobe, na primer uličnih svetilk ponoči. Točkovni viri svetlobe so tudi ob robovih slike prikazani kot jasno zaobljene točke.
 
Svetlejše
Dva elementa iz ED-stekla in dve asferični leči zagotavljajo jasne in čudovite slike z bogatimi barvami ter globokim kontrastom.
 
Jasnejše
Nikonova protiodsevna nanokristalna prevleka zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj, kar omogoča jasnejše slike tudi pri osvetlitvi od zadaj. Ali pri fotografiranju prizorov, kjer je v kadru več neposrednih virov svetlobe.
 
 

Umetniško ustvarjanje na vseh razdaljah

Mehko ozadje. Neverjetna ostrina. S sencami v različnih odtenkih in podrobnostmi v svetlih delih posnetka, ki jih dosežete s svojim Nikonovim fotoaparatom serije Z, lahko ustvarite slike z neverjetnim občutkom globine.

 
 

Čudovito mehko ozadje

Zaslonka f/1,8 in zaobljena odprtina zaslonke z devetimi lamelami omogočata čudovit, naraven učinek mehkega ozadja. Svetlobni viri so upodobljeni kot nežne točke. Tudi če zaslonko nekoliko zaprete, je ozadje še vedno čudovito mehko.

 

Umetniško ustvarjanje na vseh razdaljah

Objektiv ima sistem večkratnega ostrenja, ki zagotavlja, da je izostreno območje upodobljeno ostro tudi pri fotografiranju z majhne razdalje. Svetlobni viri so upodobljeni kot nežne točke.

 

Cilj je popolna slika

Sistem večkratnega ostrenja v objektivu NIKKOR Z in več pogonov za AF zagotavljajo, da je ostrenje neverjetno natančno, izjemno gladko in skoraj neslišno. Zaradi tega je ta objektiv popoln za videoposnetke in fotografije.

 
Iz vašega kota
Hiter in visokozmogljiv prenos podatkov med objektivom in fotoaparatom omogoča vrhunsko kompenzacijo popačenj za neverjetno ostrino od roba do roba.
 
Vedno natančen
Plavajoče leče zagotavljajo natančno izostritev pri majhnih razdaljah. Elektromagnetni mehanizem zaslonke zagotavlja natančne osvetlitve pri hitrih rafalih.
 
Pri kakršni koli svetlobi
Ta objektiv uporablja vgrajeno funkcijo fotoaparata za zmanjšanje tresljajev (VR), kar vam omogoča fotografiranje s časi zaklopa, ki so do pet stopenj daljši kot sicer.² Posnemite jasnejše fotografije, ko pojema dnevna svetloba, ali filmske prizore brez neželenih učinkov tresenja fotoaparata.
 
 

Popolni rezultati

Lepota na obrazih. Resnica v skritem pogledu. Pokažite in povejte več z objektivom, ki je zasnovan za snemanje izjemnih videoposnetkov polnega formata.

 
 

Tišina na prizorišču

Skoraj neslišen koračni motorček poskrbi, da so čustva izražena tudi v najtišjih trenutkih. Zaradi neslišnega nastavnega obroča, ki omogoča premik izostritve s popolno natančnostjo, pa vas nič ne zmoti tudi v najbolj napetih prizorih.

 

Dih jemajoče

Dihanje izostritve je praktično odpravljeno, kar omogoča zanesljivo kompozicijo izraznih posnetkov. Gladko in stabilno upravljanje zaslonke zagotavlja naravno spreminjanje osvetlitve skozi celoten prizor.

 

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne