Zoom

NIKON objektiv NIKKOR Z 24-70/2,8 S

Zaloga: Na zalogi

1.984,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Profesionalni standardni zoom objektiv z zaslonko f/2,8.

ALI

Opis izdelka

Spoznajte vsestranskost svetlobno močnega 24–70-mm zoom objektiva v presenetljivo kompaktnem ohišju. Izpopolnjena optika in obsežna zaščita pred vremenskimi vplivi zagotavljata, da je ta objektiv polnega formata za brezzrcalni sistem pravo delovno orodje za vsako svetlobo.

Osupljive podobe. Prepričljive zgodbe.

S profesionalnim standardnim zoom objektivom, ki se prilagaja vam, ostanete osredotočeni na zgodbo. Ta 24–70 mm objektiv z zaslonko f/2,8 razkrije natančne podrobnosti ter pri fotografiranju od blizu daje rezultate, kot jih pri objektivu s takim obsegom goriščne razdalje še niste videli. Parametre fotografiranja lahko določate neposredno na objektivu. S trpežno zasnovo pa je pripravljen na vse lokacije.

Resnična globina
 

Velik premer bajoneta Z in zanesljiva zaslonka f/2,8 z zaobljeno odprtino z devetimi lamelami prinašata navdušujoče rezultate pri vsaki svetlobi. Ustvarite lahko krasne učinke žarečih zvezd. In mehko ozadje naravnega videza z elegantnimi prehodi do robov kadra.

Neverjetne fotografije od blizu
 

Ostrina je izjemna in na kratkih razdaljah neprekosljiva. Ker je najmanjša razdalja ostrenja v celotnem območju zooma zgolj 0,38 m, lahko nadzorujete kader, čisto od blizu do neskončnosti.

Poslovite se od notranjega odboja
 

Celo točkovni viri svetlobe so upodobljeni natančno, kar omogoča zasnova s 17 elementi v 15 skupinah. Nanokristalna prevleka in prevleka ARNEO preprečujeta podvojene vire svetlobe in notranji odboj, ki jih povzroča osvetlitev iz več smeri.

Več svetlobe. Več svobode.

Reportaže. Poroke. Reklame. Ne glede na temo fotografiranja so vsi deli prizora upodobljeni z realistično jasnostjo. Celo zvezde in mestne luči so prikazane kot jasno zaobljene točke. Ko zgodba vključuje tudi videoposnetke, lahko izkoristite prednost natančnega upravljanja globinske ostrine kar na objektivu.

En objektiv. Praktično vsaka lokacija.

Objektiv je popolnoma zatesnjen in primeren za vsakodnevno profesionalno uporabo v vseh vremenskih razmerah. Fluorova prevleka odbija vodo, prah in umazanijo, ne da bi se pri tem zmanjšala kakovost slike.

Instinktiven

Obroča za zoom in ostrenje se vrtita z ravno pravšnjim uporom. Nastavni obroč se lahko uporablja za neslišno nastavitev zaslonke ali kompenzacijo osvetlitve.

Prilagodljiv

Zaklepanje AF, merjenje, več zaporednih posnetkov z različnimi nastavitvami in še več. Gumbu Fn na objektivu lahko dodelite kar 21 različnih funkcij.

Osredotočen

Z zaslonom OLED za prikaz informacij lahko hitro preverite nastavitev zaslonke, razdaljo ostrenja, točno goriščno razdaljo in globinsko ostrino kar na objektivu.

Tehnične specifikacije

 
  

Vrsta

Nikonov bajonet Z

Format

FX/35 mm

Goriščna razdalja

24–70 mm

Najbolj odprta zaslonka

f/2,8

Najmanj odprta zaslonka

f/22

Sestava objektiva

17 elementov v 15 skupinah (z 2 lečama iz ED-stekla, 4 asferičnimi lečami, lečami z nanokristalno prevleko ter prevleko ARNEO in sprednjo ter zadnjo lečo s fluorovo prevleko)

Kot zajema

Format FX: 84° do 34°20', format DX: 61° do 22°50'

Lestvica goriščne razdalje

Skala v milimetrih (24, 28, 35, 50, 70)

Sistem ostrenja

Sistem notranjega ostrenja

Najmanjša razdalja ostrenja

0,38 m od goriščne ravnine pri vseh položajih zooma

Največje razmerje reprodukcije

Približno 0,22 x

Število lamel zaslonke

9 (zaobljena odprtina zaslonke)

Prevleka

Nanokristalna prevleka, fluorova prevleka, prevleka ARNEO

Velikost navoja za filter

82 mm (P = 0,75 mm)

Premer x dolžina (razdalja od nastavka za objektiv)

Pribl. 89 mm (največji premer) x 126 mm (razdalja od prirobnice za namestitev objektiva fotoaparata)

Teža

Približno 805 g

Samodejno ostrenje

Da

Notranje ostrenje

Da

Ostrenje

Samodejni način, ročni način

Priložena dodatna oprema

82-milimetrski sprednji zaskočni pokrovček objektiva LC-82B, zadnji pokrovček objektiva LF-N1, bajonetna sončna zaslonka HB-87, torbica za objektiv CL-C2

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti