Zoom

NIKON objektiv NIKKOR Z 24/1,8 S

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.094,00 €

Special Price 1.044,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

AKCIJA TRAJA OD 16.5.2020 DO 5.6.2020 ! PRIKAZANA SPLETNA CENA JE Z ŽE ODŠTETIM AKCIJSKIM POPUSTOM !

Opis izdelka

Svetlobno močan širokokotni objektiv s fiksno goriščnico in zaslonko f/1,8

S tem svetlobno močnim 24-mm širokokotnim objektivom s fiksno goriščnico in zaslonko f/1,8, ki je močan v podrobnostih, pričakujte več. Z izpopolnjeno optiko in obsežno zaščito pred vremenskimi vplivi vam bo ta neverjetni objektiv polnega formata za brezzrcalni sistem odprl povsem nov svet.

Ta objektiv se enako dobro znajde v tesnih prostorih in pri fotografiranju prostranih pokrajin ter mestnih panoram, zato lahko z njim fotografirate vsepovsod. Neverjetna ostrina od roba do roba in odlično delovanje pri šibki svetlobi – s tem objektivom boste razkrili podrobnosti, ki govorijo zgodbo. Izjemna optična zmogljivost na novo opredeljuje dojemanje sposobnosti širokokotnega objektiva z zaslonko f/1,8.

 
Resnična globina
 

Učinek bokeh je naravnega videza z gladkimi prehodi do robov kadra. Svetlobni viri so upodobljeni kot nežne točke. Tudi če zaslonko nekoliko zaprete, bodo rezultati vseeno osupljivi.

Neverjetne fotografije od blizu
 

Ker je najmanjša razdalja ostrenja zgolj 0,25 m, lahko nadzorujete kader – čisto od blizu pa do neskončnosti. Ostrina je neverjetna, tudi kadar z objektivom ostrite bližnje motive ali podrobnosti motiva.

Neverjetne podrobnosti
 

Nikonova protiodsevna nanokristalna prevleka zmanjšuje podvojene vire svetlobe in notranji odboj, kar omogoča jasnejše slike ne glede na prizorišče fotografiranja. Celo točkovni viri svetlobe, kot npr. ulične svetilke, so natančno upodobljeni.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne