Zoom

NIKON objektiv NIKKOR Z 14-30/4 S

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 1.294,01 €

Special Price 1.184,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

AKCIJA TRAJA OD 16.5.2020 DO 5.6.2020 ! PRIKAZANA SPLETNA CENA JE Z ŽE ODŠTETIM AKCIJSKIM POPUSTOM !


Ultraširokokotni zoom objektiv NIKKOR Z.

ALI

Opis izdelka

S tem ultraširokokotnim zoom objektivom polnega formata, ki vam zagotavlja ustvarjalno prednost, bodite neposredno v prizoru samem. Objektiv NIKKOR Z 14–30mm f/4 S-Line ima kompaktno zgradbo in ravno sprednjo lečo. Omogoča uporabo 82 mm filtrov in ga zlahka pospravite v manjšo torbo za opremo. Vaše fotografije in videoposnetki bodo dajali vtis prisotnosti v dogajanju ne glede na to, kje jih posnamete.

Fotografije in videoposnetki, ki dajejo vtis prisotnosti v dogajanju

Pretiravajte s perspektivami. Ustvarite intimne okoljske portrete. Nikonov široki bajonet Z temu objektivu omogoča, da ujame več svetlobe po celotnem kadru. Ultraširoko območje zooma in kompaktna zgradba, da boste lahko šli, kamor vas ponese domišljija. Od vedut do ulic – ujemite ves sijaj raznolikih prizorov.

 
Omogoča namestitev filtrov
Prvi ultraširokokotni objektiv polnega formata, na katerega lahko namestite 82 mm filtre¹, ne da bi potrebovali okorna držala. Odličen za fotografije. Še boljši za videoposnetke.
 
Vedno oster
Napredna optična zasnova. Hitrejša komunikacija med objektivom in fotoaparatom. Izjemna ostrina in minimalno popačenje skozi celoten razpon zooma.
 

Pokrajine. Mestni prizori.

Pokažite več. Motivi so vedno upodobljeni izjemno jasno in z vsemi podrobnostmi, pa naj gre za urbano dramatičnost ali za široko nebo. Zvezde in mestne luči so prikazane kot jasno zaobljene točke.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti