Zoom

NIKON D3400 ohišje + NIKON TORBA

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 459,00 €

Special Price 439,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.

Opis izdelka

Ujemite trenutek. Snemajte sijajne fotografije in takoj delite posnetke z drugimi s fotoaparatom D3400.

S fotoaparatom D3400 je neverjetno enostavno fotografirati in deliti slike v kakovosti D-SLR. Nikonova tehnologija SnapBridge¹ omogoča, da fotoaparat povežete s pametno napravo prek povezave Bluetooth®², s čimer fotografije sinhronizirate že med fotografiranjem. Telefon enostavno vzemite v roke in fotografije bodo v njem že pripravljene, da jih delite z drugimi – brez težav in brez čakanja.

Vendar to še zdaleč niso običajne fotografije. Veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk zagotavlja izjemne rezultate pri šibki svetlobi ter skupaj z objektivom NIKKOR daje umetniški učinek zameglitve ozadja. Način vodnika vam je v pomoč pri razvoju vaših fotografskih sposobnosti, visokozmogljiva baterija pa omogoča, da je D3400 vedno pripravljen za akcijo.

NIKON D3400

Presenetite prijatelje: Kakovost slike D-SLR

S fotoaparatom D3400 je mogoče popolnoma enostavno ustvarjati visokokakovostne slike, ki navdušijo vse. Naredite korak naprej od le spontanih slik in uživajte v svobodi ustvarjanja osupljivih fotografij pri nizki svetlobi ali ustvarjanja portretov z mehko zamegljenim ozadjem. Pri snemanju fotografij ali videoposnetkov veliko tipalo formata DX s 24,2 milijona slikovnih točk skupaj z Nikonovim zmogljivim procesorjem EXPEED 4 in vašim objektivom NIKKOR zagotavlja slike, na katerih so vidne tudi najmanjše podrobnosti. Širok razpon svetlobne občutljivosti ISO 100–25600 pomeni zajem jasnih rezultatov tudi v skoraj popolni temi na koncertu ali med romantičnim večernim sprehodom. Tem izjemnim lastnostim se pridružuje še stalna povezava fotoaparata, zato lahko s ponosom delite ustvarjene posnetke. V trenutku.

NIKON D3400

Takojšnja skupna raba z aplikacijo SnapBridge¹: stalna povezava fotoaparata s pametno napravo

Svoje objave z družabnih omrežjih lahko v hipu popestrite s slikami kakovosti D-SLR. Nikonova prelomna aplikacija SnapBridge uporablja tehnologijo Bluetooth® low energy (BLE)², s katero zagotavlja stalno, energijsko varčno povezavo med fotoaparatom D3400 in vašim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Povezovanje fotoaparata a pametno napravo je enostavno. Nato je povezava stalno omogočena. Med fotografiranjem fotoaparat stalno sinhronizira fotografije s pametno napravo, ne glede na to, kje fotografirate, pri čemer ni treba vsakič znova vzpostavljati povezave. Pri tem vas naj ne skrbi poraba baterije fotoaparata, zato lahko pametno napravo nemoteno uporabljate še naprej. SnapBridge deluje v ozadju in vas ne moti pri ustvarjanju. Svojo pametno napravo preprosto vzemite v roke in fotografije bodo že v njej: velikost slik, ki se sinhronizirajo med fotografiranjem, se samodejno prilagodi za preprosto pregledovanje, poleg tega pa jih lahko hitro objavite v družabnih omrežjih. Fotoaparat lahko slike s pametno napravo sinhronizira tudi, ko je v načinu mirovanja. Zmogljivo upodabljanje fotoaparata D3400 omogoča ustvarjanje vsebin, ki se jim vaši sledilci ne bodo mogli upreti. SnapBridge omogoča takojšnje objavljanje.

NIKON D3400

Boljše slike lahko naredite povsod: majhen fotoaparat D-SLR se kar ne ustavi

Ker je dovolj majhen in priročen tudi na poti, je D3400 odličen fotoaparat za ustvarjanje nepozabnih fotografij in videoposnetkov v visoki ločljivosti. Fotografirate lahko dalj časa in z enim polnjenjem³ posnamete tudi do 1200 posnetkov, kar omogočata energijsko varčna zasnova fotoaparata in visokozmogljiva baterija. Velik visokoločljivostni zaslon LCD velikosti 7,5 cm (3 palce) omogoča kadriranje in ogled fotografij ter uporabo posebnih učinkov s popolno jasnostjo. Način vodnika v fotoaparatu je vedno na voljo za navodila po korakih, če jih boste potrebovali. Če se s fotografijo D-SLR šele seznanjate ali pa se želite naučiti kaj novega, je način vodnika odličen pripomoček: natančno vam prikaže, kako prilagoditi nastavitve fotoaparata za optimalne fotografije in videoposnetke – kot da bi ob sebi imeli strokovnjaka za fotografijo.

 
NIKON D3400

Prednosti Nikonovega fotoaparata D-SLR: natančnost in privlačen videz

Šele, ko uporabite Nikonov fotoaparat D-SLR, začutite hitrost, natančnost in enostavnost uporabe, ki zagotavlja tako enostavno in hkrati vrhunsko fotografijo. Ne glede na to ali s fotoaparatom fotografirate od blizu ali daleč, se bo njegov izredno natančen sistem samodejnega ostrenja hitro osredotočil na motiv in ga obdržal izostrenega. Ko se dogajanje začne, ga lahko s fotoaparatom D3400 fotografirate s hitrostjo pet posnetkov na sekundo, kar pomeni, da lahko v vsaki sekundi naredite pet izjemnih fotografij. Legendarni objektivi NIKKOR brez izjeme zagotavljajo fotografije z neprekosljivimi barvami in ostrino. Znana Nikonova ergonomija pa zagotavlja enostaven dostop do vseh glavnih nastavitev. Optično iskalo fotoaparata zagotavlja uspešnejšo kompozicijo fotografij kot pri fotografiranju s pametnim telefonom ali kompaktnim fotoaparatom. Tako začutite samo bistvo fotografije: približajte oko iskalu in dobili boste jasen pogled skozi objektiv. Pri uporabi iskala vas ne moti sončna svetloba ali druge motnje, zato se lahko v celoti posvetite motivu. Fotografiranje z iskalom omogoči tudi, da boste mirneje držali fotoaparat in zato dosegli še mirnejše fotografije, kar je zlasti pomembno pri fotografiranju oddaljenih motivov z daljšim objektivom.

NIKON D3400

Preizkusite se v filmu: Videoposnetki v polni ločljivosti HD

Pri fotografiranju s fotoaparatom D3400 izkusite šele polovico zabave. Ko je priložnost primerna za snemanje videoposnetka, boste s funkcijo fotoaparata D-videoposnetek lahko posneli kakovostne HD-videoposnetke v polni ločljivosti z vsemi podrobnostmi pri hitrostih snemanja do 50p/60p. Stalno samodejno ostrenje ohranja posnetek popolnoma oster tudi, ko se začne motiv premikati. Poleg tega lahko enostavno snemate ulične prizore ponoči ali zabave v zaprtih prostorih, kar vam omogoča fotoaparatov širok razpon svetlobne občutljivosti ISO. Za dodatno popestritev vam Nikonova paleta objektivov NIKKOR DX omogoča enostavno ustvarjanje filmskih videoposnetkov, ki vam jih bodo vsi zavidali. S hitrim objektivom NIKKOR formata DX, kot je AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G, lahko motiv postavite v ospredje in ga obdate s čudovito zamegljenim ozadjem. Pri snemanju s standardnim objektivom AF-P DX NIKKOR 18-55mm se na posnetkih dogajanja zvokov ostrenja praktično ne sliši.

NIKON D3400

Bodite ustvarjalni: z vgrajenimi posebnimi učinki in možnostmi funkcije Picture Control

D3400 ima vse potrebno, da vas pri ustvarjanju ne bo omejeval. Deset različnih učinkov, vgrajenih v fotoaparatu, slikam doda umetniški pridih. Pred fotografiranjem preprosto izberite učinek, ki ga želite uporabiti. Meni za retuširanje v fotoaparatu omogoča svobodno in hitro dodajanje ambientalnih učinkov po fotografiranju. Naprednejše možnosti omogočajo možnosti vgrajene funkcije Picture Control, s katerimi lahko izpilite nastavitve, kot sta kontrast in nasičenost, zato so lahko slike videti natančno tako, kot si zamislite. Fotografije lahko tudi sproti izrežete, če med predvajanjem povečanih posnetkov pritisnite gumb »i«. Povezava SnapBridge fotoaparata omogoča, da kreativni proces nadaljujete v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Z brezhibno sinhronizacijo fotografij lahko enostavneje kot kdaj koli prej pregledate ustvarjena dela v pametni napravi ali slike urejate naprej s priljubljeno aplikacijo.

NIKON D3400

Vaš fotoaparat Nikon D-SLR predstavlja začetek vaše fotografske pustolovščine

Nikon D-SLR je veliko več kot le fotoaparat. Je vaša možnost, da raziščete cel nov svet fotografije. Od legendarnih objektivov NIKKOR do enostavno uporabnih Nikonovih bliskavic – vaš fotoaparat D-SLR je del neskončno razširljivega sistema, ki lahko raste skupaj z vami. Kakovost objektivov NIKKOR je ključna prednost fotoaparatov Nikon D-SLR v primerjavi z vsemi drugimi vrstami fotoaparatov. Fotoaparat D3400 je združljiv z obsežno serijo objektivov NIKKOR⁴ formata DX, s katerimi boste pripravljeni na vse. Uporabite hiter objektiv s fiksno goriščno razdaljo za fotografije s čudovito zamegljenim ozadjem, teleobjektiv za oddaljene motive ali širokokoten objektiv za dramatično kompozicijo. Ko boste želeli raziskati možnosti ustvarjanja s svetlobo, vam bodo uveljavljene Nikonove bliskavice Speedlight olajšale delo. Te prenosne bliskavice poenostavijo razpršitev ali mehčanje svetlobe, zato lahko poudarite slike, narejene pri dnevni svetlobi, izboljšajte tiste, zajete v mraku, ali izpostavite podrobnosti motiva, ko svetloba iz ozadja ni najboljša.

¹ D3400 ne podpira povezave Wi-Fi, zato naslednje funkcije aplikacije SnapBridge niso na voljo: oddaljeno fotografiranje s pametno napravo, prenos fotografij v izvirni velikosti, prenos videoposnetkov.
² Besedna znamka in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc.; družba Nikon in z njo povezana podjetja take znamke uporabljajo na podlagi licence.
³ Na podlagi standardov CIPA; v načinu za eno sliko, ko Bluetooth® ni v uporabi.
⁴ Objektivi z obročem za nastavljanje zaslonke niso združljivi.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti