Zoom

Nikon COOLPIX A900

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 459,00 €

Special Price 449,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

Fotoaparat COOLPIX A900 zagotavlja izjemno zmogljivost v kompaktnem ohišju.

ALI

Opis izdelka

Uživajte v izjemno kakovostni optiki NIKKOR v žepnem ohišju za vsak življenjski slog: na potovanjih posnemite čudovite, podrobne prizore z visokozmogljivim objektivom s 35-kratnim optičnim zoomom, ki je razširljiv s 70-kratnim zoomom Dynamic Fine Zoom¹, ali pa ujemite nepozabne trenutke v ostrih videoposnetkih 4K UHD. Zdaj ste lahko ustvarjalni z nagibnim zaslonom in ročnimi načini osvetlitve (P/S/A/M), fotoaparat pa imate ves čas povezan s pametno napravo prek aplikacije SnapBridge.

Z izjemno hitrim sistemom AF ste v trenutku pripravljeni na fotografiranje, z gumbom za hitro vračanje zooma lahko preprosto znova ujamete motiv, posnamete pa lahko tudi navdušujoče premične intervalne videoposnetke.

S fotoaparatom COOLPIX A900 z 20,3 milijona slikovnih točk lahko posnamete domiselne posnetke življenjskih dogodkov.

ZMOGLJIVA OPTIKA NIKKOR V NADVSE ELEGANTNEM OHIŠJU

Za varljivo majhnim ohišjem fotoaparata se skriva izjemno zmogljiva optika NIKKOR, s katero boste ustvarili kristalno jasne slike in gladko tekoče videoposnetke. Ta klasično zasnovani kompaktni fotoaparat vam bo odprl povsem nov svet.

Z zmogljivim objektivom NIKKOR s 35-kratnim optičnim zoomom, ki je razširljiv s 70-kratnim zoomom Dynamic Fine Zoom¹, ujemite najbolj oddaljene motive na potovanjih ali dogajanje v okolici na dogodkih in praznovanjih. Vključuje kote zajema od širokokotnih 24 mm do supertele 840 mm (enakovredno na 35-mm formatu), zato lahko z lahkoto zajamete vsak delček dogajanja in posnamete makro fotografije motivov na oddaljenosti le 1 cm od objektiva.

VISOKOZMOGLJIVA FUNKCIJA ZMANJŠANJA TRESLJAJEV (VR)

Zaradi visokozmogljive funkcije zmanjšanja tresljajev bodo vaše fotografije kljub majhnemu ohišju fotoaparata ostre, videoposnetki pa tekoči, tudi pri največjem zoomu. Funkciji za premikanje objektiva VR in elektronski VR skupaj zagotavljata jasne fotografije z učinkom, enakovrednim za 4,0 stopnje krajšemu času zaklopa (izmerjeno pri največjem telefoto položaju v skladu s standardi CIPA). Zaradi 5-osnega hibridnega sistema VR, ki stabilizira fotoaparat med snemanjem videoposnetkov, bodo posnetki vedno ostri.

SLIKOVNO TIPALO CMOS Z OSVETLITVIJO OD ZADAJ Z 20,3 MILIJONA SLIKOVNIH TOČK

Zmogljivo slikovno tipalo CMOS z osvetlitvijo od zadaj se odlično odreže tudi pri šibki svetlobi, saj zaradi velikega števila slikovnih točk zagotavlja neverjetno ostre posnetke z nizko stopnjo šuma. Dosegli boste neverjetno visoko ločljivost posnetkov tudi v temnih pogojih fotografiranja.

SNEMANJE POSNETKOV 4K UHD

Z enim samim pritiskom na namenski gumb za snemanje videoposnetkov lahko posnamete izjemno kakovostne videoposnetke 4 UHD (3840 x 2160/30p) s stereo zvokom. S funkcijo začasne zaustavitve snemanja lahko prekinete in ponovno nadaljujete snemanje istega videoposnetka, poleg tega pa lahko med predvajanjem videoposnetka shranite posamične prizore ali s funkcijo za urejanje videoposnetkov izbrišete odvečne dele posnetka.

SnapBridge

SnapBridge vam z neprekinjeno povezavo z nizko porabo energije med fotoaparatom in pametnim telefonom ali tablico omogoča, da preprosto nadzorujete svoje fotografsko življenje. Zdaj lahko med fotografiranjem sinhronizirate fotografije s pametno napravo in takoj delite kakovostne fotografije, ki ste jih posneli s svojim nikonom. S telefonom lahko poleg tega nadzorujete ključne funkcije fotoaparata, sinhronizirate uro in datum ter še več.

Aplikacija je zdaj na voljo za naprave Android. Aplikacija za iOS bo v trgovini App Store® na voljo avgusta 2016.

HITRA ODZIVNOST

Kadar imate samo eno priložnost za fotografiranje, potrebujete hiter in odziven fotoaparat, s katerim ne boste nikoli zamudili popolnega trenutka.

SNEMANJE INTERVALNIH VIDEOPOSNETKOV

Z lahkoto ustvarite osupljive premične ali običajne intervalne videoposnetke. Funkcija snemanja premičnih intervalnih videoposnetkov shrani posamične prizore iz vaših videoposnetkov in samodejno ustvari videoposnetke v hitrem načinu s 30 ali 25 slikami na sekundo. S funkcijo snemanja premičnih intervalnih videoposnetkov lahko posnamete videoposnetke z različnih zornih kotov in spreminjate njihovo kadriranje, kar s funkcijo snemanja običajnih intervalnih videoposnetkov ni mogoče. S funkcijo snemanja običajnih intervalnih videoposnetkov se samodejno ustvari 10-sekundni videoposnetek iz fotografij, posnetih z intervalnim fotografiranjem. Izberite scenski način fotografiranja kot so »Cityscape« (Mestna krajina), »Landscape« (Pokrajina) ali »Sunset« (Sončni zahod) in najprimernejši interval se bo nastavil samodejno.

POPOLN NADZOR Z VRTLJIVIM GUMBOM ZA UPRAVLJANJE

Z vrtljivim gumbom za izbiro načina na vrhu fotoaparata enostavno dostopajte do načinov osvetlitve (P/S/A/M) za ročno upravljanje časa zaklopa ali zaslonke, z vrtljivim gumbom za upravljanje pa prilagodite vrednost časa zaklopa ali zaslonke. Ročno upravljanje vam pomaga ujeti ključne trenutke: za fotografiranje hitrega dogajanja je treba na primer čas zaklopa povečati, da fotografije niso zamegljene. Z vrtljivim gumbom za upravljanje lahko hitro dostopate do številnih funkcij: kadar je prikazan meni ali nastavitev, lahko za izbiro možnosti zavrtite gumb za upravljanje ali večnamenski izbirnik, prav tako pa lahko z gumbom za upravljanje med predvajanjem prilagodite povečavo ali prevrtite videoposnetke naprej oziroma nazaj. Nič več iskanja po menijih – samo zavrtite in ste pripravljeni.

¹ Povečava zooma Dynamic Fine Zoom je izračunana za najbolj širokokotni položaj optičnega zooma.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA