Zoom

NEX fotoaparat kompakten z izmenljivim objektivom

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 610,00 €

Special Price 579,50 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Tanka, lahka in kompaktna zasnova - Slike kakovosti DSLR majhne velikosti in teže: dovolj majhen, da ga imate lahko vedno pri sebi.
CMOS-senzor Exmor\u2122 APS HD s 14,2 milijona slikovnih pik - Velik slikovni senzor (velikosti APS-C) za izjemno visoko ločljivost in z nizko stopnjo šuma v kakovosti DSLR: podpira tudi snemanje videoposnetkov visoke ločljivosti.
Sistem izmenljivih objektivov serije E - Izberite idealni objektiv glede na pogoje fotografiranja, kot pri DSLR. Izbirni pretvornik za objektive DSLR serije A.
Video visoke ločljivosti 1080i - Enostavno snemanje videoposnetkov zajema jasne in podrobne videoposnetke AVCHD in stereo zvok za predvajanje prek priključenega televizorja BRAVIA\xae.
Panoramsko fotografiranje v 3D - Snemajte izjemno široke posnetke in jih predvajajte v 3D z združljivim televizorjem (za 3D potrebujete nadgradnjo programske opreme, ki je na voljo od julija 2010).
Hitro zaporedno fotografiranje - Zajemite hitro dogajanje s hitrim zaporednim snemanjem do 7 sličic na sekundo (fiksno samodejno ostrenje).
7,5 cm/3-palčni nagibni LCD-zaslon TruBlack - Zaslon fotografske kakovosti (921.000 pik) s tehnologijo TruBlack za predogled svetlih slik izjemno visokega kontrasta.
Intuitivni uporabniški vmesnik - Enostavno upravljanje predvajanja z vrtljivim gumbom in mehkimi tipkami, uporabniški priročnik in nasveti za fotografiranje na zaslonu.
Intelligent AUTO - Samodejno prepozna pogoste razmere fotografiranja in prilagodi nastavitve fotoaparata za čudovite rezultate.
Upravljanje zameglitve ozadja - Z vrtljivim gumbom prilagodite globino izostritve in si na zaslonu oglejte čudovite učinke zamegljenosti.
SteadyShot - Pri fotografiranju iz roke uporabljajte vgrajeni optični stabilizator slike (z združljivimi objektivi).
Samodejni visoki dinamični razpon - Samodejno posname in združi tri različno osvetljene fotografije in zajame izjemno podrobne osenčene in svetle dele.
Način za fotografiranje iz roke v somraku - Samodejno združi hitre zaporedne posnetke šestih sličic in ustvari fotografijo z nizko stopnjo šuma pri šibki osvetlitvi.
10-kratni natančni digitalni zoom - Visokokakovostno povečanje slike vas še približa dogajanju.
Hitro večtočkovno samodejno ostrenje (25 točk) - Inteligentno samodejno ostrenje med fotografiranjem samodejno analizira prizor in pred pritiskom zaklopa predvidi nastavitve ostrenja za natančno in odzivno ostrenje.
Procesor BIONZ - Zmogljivi slikovni procesor zagotavlja jasne in podrobne slike z nizko stopnjo šuma ter hitro in odzivno fotografiranje.
Zaznavanje obrazov - Samodejno nastavi ostrenje, osvetlitev in nastavitev beline za jasnejše portrete: možna je izbira prioritete za otroke ali odrasle.
Smile Shutter - Samodejno sproži zaklop, ko se oseba nasmehne: z nastavitvijo stopnje nasmeha in izbiro prioritete za otroke/odrasle.
6 izbirnih ustvarjalnih slogov - Vsestranske možnosti končne obdelave slike v vseh razmerah fotografiranja - lahko jih prilagodite za še večji ustvarjalen nadzor.
Optimizator dinamičnega razpona - Nastavi osvetlitev in kontrast za naravne rezultate pri prizorih z visokim kontrastom in portreti z osvetlitvijo iz ozadja.
Ohišje iz magnezija - Trpežno, lahko in elegantno ohišje.
Dvojni protiprašni sistem - Senzor med menjavo objektiva ščiti pred prašnimi delci.
Izhod visoke ločljivosti - Izhod HDMI\xae za gledanje televizije visoke ločljivosti in način PhotoTV HD za optimiran prikaz fotografij na združljivem televizorju BRAVIA\xae.
BRAVIA\xae Sync - Za enostavno upravljanje fotoaparata prek daljinskega upravljalnika televizorja BRAVIA\xae.
Deluje z iMovie - S strani podjetja Apple potrjeno kot združljivo z iMovie za računalnike Mac: videoposnetke uvozite neposredno v iMovie za urejanje.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA