Zoom

NEX fotoaparat kompakten z izmenljivim objektivom

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 640,50 €

Special Price 608,48 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Tanka, lahka in kompaktna zasnova - Najmanjši in najlažji* fotoaparat z izmenljivimi objektivi in senzorjem APS-C na svetu.
Senzor CMOS Exmor\u2122 APS HD s 16,2 milijona slikovnih pik - Velik slikovni senzor (velikosti APS-C) za visoko ločljivost in z nizko stopnjo šuma v kakovosti DSLR: podpira snemanje videoposnetkov visoke ločljivosti.
Sistem izmenljivih objektivov serije E - Izberite idealni objektiv glede na pogoje fotografiranja, kot pri DSLR. Izbirni pretvornik za objektive DSLR serije A.
Komplet z dvema objektivoma - Komplet z dvema objektivoma za vsakdanje fotografiranje in potovanja vključuje standardni objektiv z zoomom SEL1855.
Video visoke ločljivosti - Preprosto snemanje videoposnetkov zajema tekoče in podrobne videoposnetke 720p in stereo zvok v formatu MP4 za preprosto spletno izmenjavo.
Panoramsko fotografiranje v 3D - Snemajte izjemno široke posnetke in jih predvajajte v 3D z združljivim televizorjem.
Preprosta in intuitivna uporaba - Nov za uporabo preprost vmesnik "Photo Creativity" in upravljalno kolesce za hiter dostop do ustvarjalnih nastavitev.
Umetniški slikovni učinki - Ustvarjajte zanimive umetniške učinke \u2013 posterizacija, delni barvni filter, retro učinek, močni barvni odtenki, enobarvni učinek in popačeni učinek.
Način Soft Skin - Samodejno retušira portrete, pri tem pa odstrani manjše nepopolnosti in gubice za ustvarjanje lepih obrazov.
Hitro zaporedno fotografiranje - Zajemite hitre prizore s hitrim zaporednim snemanjem do 5,5 sličice na sekundo (fiksno samodejno ostrenje v načinu prioritete hitrosti).....

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA