Zoom

Napreden fotoaparat s senzorjem tipa 1.0 RX100 III

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 859,00 €

Special Price 816,05 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Enkratna zmogljivost, vsestranska priročnost. - \u0160irši in svetlejši objektiv, vgrajeno iskalo OLED s premazom ZEISS T*, procesor BIONZ X in še veliko več. Vse to v elegantnem ohišju, ki ga enostavno prenašate in z veseljem uporabljate.

Posnemite obširno panoramo ali popoln bližinski posnetek. - 24\u201370 mm objektiv Vario-Sonnar T* F1,8\u20132,8 priznanega proizvajalca ZEISS\xae zagotavlja izjemno prilagodljivost, zato z vrhunskim digitalnim fotoaparatom snemate široko, od blizu in s priročnim zoomom.

Vrhunska kakovost slike. - Z vsestranskim objektivom ZEISS\xae, senzorjem tipa 1.0 in izjemno hitrim procesorjem lahko snemate zahtevne prizore pri šibki svetlobi in osupljive širokokotne posnetke, pri katerih vedno zajamete vse, kar je pomembno.

Senzor z osvetlitvijo ozadja omogoča boljše zajemanje svetlobe. - Sonyjeva zasnova brez kovinske žice na sprednjem delu (I) omogoča skoraj štirikrat večjo (II) površino za zajemanje svetlobe kot pri standardnih senzorjih (III).

Z mehanizmom BIONZ X zajemite vse podrobnosti. - BIONZ X, izboljšana reprodukcija podrobnosti in tehnologija za zmanjševanje uklona zagotavljajo jasnejšo in ostrejšo reprodukcijo tankih črt. Manjša je tudi zamegljenost s svetlobnih točk, predvsem pri nižjih vrednostih zaslonke.

Kompakten, lahek \u2013 in popolnoma opremljen. - RX100 III z vgrajenim elektronskim iskalom, vrhunskim senzorjem, svetlim objektivom ZEISS\xae in drugimi funkcijami v elegantnem aluminijastem ohišju postavlja nove standarde za vrhunske kompaktne fotoaparate.

Hitro premikanje ali počasen nasmeh \u2013 posnemite odločilni trenutek. - S številnimi možnostmi samodejnega ostrenja se lahko namesto na opremo povsem osredotočite na predmet; dve sta navedeni spodaj.

Posnemite, pritisnite in delite. - Wi-Fi\xae in NFC (Near Field Communication) omogočata brezžično prenašanje fotografij ali videoposnetkov v televizorje NFC ter pametne telefone in tablične računalnike Android.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA