Zoom

Mini športna kamera SONY HDR-AS30VE s potovalnim kompletom

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 249,99 €

Special Price 237,49 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Tekoči in stabilni posnetki - Ko se potikate okoli na prostem, optični stabilizator SteadyShot poskrbi, da so posnetki brez tresljajev.
\u0160iroko in dinamično - Z objektivom Carl Zeiss\xae Tessar\xae z izjemno širokim kotom 170\xb0 ne boste posneli samo dogajanja, temveč tudi dinamična ozadja.
Podnevi ali ponoči snemajte želene posnetke - S CMOS-senzorjem Exmor R\u2122 z osvetlitvijo ozadja lahko dogajanje snemate v čudoviti čisti sliki, tudi pri šibki svetlobi.
Povežite se in izmenjujte vsebino - Aktivna videokamera omogoča povezavo NFC z enim dotikom. Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi lahko posnetke takoj prenesete v splet in delite z drugimi.
Podatki o hitrosti in lokaciji - Zabeležite jih lahko z novo funkcijo GPS. Z brezplačno programsko opremo PlayMemories Home lahko posnetke Full HD opremite s temi podatki.
Več načinov, več zabave - S šestimi načini snemanja \u2013 vključno z 2-kratno in 4-kratno nižjo hitrostjo za hitre prizore \u2013 lahko snemate tudi najbolj ekstremne pustolovščine.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA