MANFROTTO Maxima 84 LED light

Zaloga: Na zalogi

259,01 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Manfrotto predstavlja LED osvetlitev, ki je zelo enostavna za uporabo tako pri snemanju z videokamero kot pri fotografiranju v slabših svetlobnih pogojih.
ALI

Opis izdelka

Manfrotto predstavlja LED osvetlitev, ki je zelo enostavna za uporabo tako pri snemanju z videokamero kot pri fotografiranju v slabših svetlobnih pogojih. Razlika med klasično bliskavico in LED osvetlitvijo je v tem, da LED osvetlitev stalno osvetljuje želeno sceno in tako uporabniku omogoča jasen pogled. Manfrotto LED tehnologija ponuja luči, ki so hladne na dotik, tihe pri delovanju in imajo preko 50.000 ur dolgo življensko dobo.

LED osvetlitev lahko enostavno pritrdimo na fotoaparate, ki imajo nastavek za bliskavico, LED osvetlitev pa lahko uporabljamo tudi ročno. Možno je je pritrditi vertikalno ali horizontalno. Manfrotto ML840D ima kar 84 LED lučk, možnost regulacije svetlobe ter flash nastavitev, ki jo sprožimo s pomočjo sync kabla. ML840D ima posebno kroglično glavo, ki omogoča nagibanje kadar je napravica pritrjena na fotoaparat.

Tip baterije 

  Vgrajena Li-ionska   

Možnost pritrditve    

  Flex   

Širina kota     

  30°

Barvne temperature      

  5600° 

Svetlobni tok

  294 lumnov

Število LED luči 

  84

Osvetljenost / 1m   850 luxov

 

 

Povezava do proizvajalca

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA