KATA torba LightTri-318 UL; Torso torba

Zaloga: Na zalogi

219,00 €
Bookmark and Share
ALI

Opis izdelka

S torbico Kata LighTri bo vaša foto ali video oprema vedno na varnem mestu, zavoljo lahkih materialov pa je torbica izjemno lahka ter enostavna za prenašanje.

 

UL-318 je elegantna, funkcionalna in lahka torba, ki je zasnovana tako, da vaš DSLR hitro dostopen ko le-tega potrebujete.

Osrednji del torbe enostavno odprete z eno potezo in tako hitro dostopate do opreme. Razdeljen je na tri dele, v večjega lahko shranite fototaparat ali videokamero, medtem ko lahko v druga dva dela shranite polnilec, objektiv, bliskavico ali drugo potrebno opremo. Zunanjost torbe odlikujeta še dva žepa. Eden je namenjen za dodatno bliskavico, mobilni telefon ali MP3 predvajalnik, v drugega pa lahko shranite manjši zvezek ali beležnico. Torba se prilagaja telesu in jo lahko nosite na več načinov, bodisi na hrbtu ali trupu. Torbi je priložena dvostranska zaščitna prevleka, ki bo ščitila vašo opremo pred vsemi vremenskimi pojavi. Črna stran prevleke varuje pred dežjem, medtem ko srebrna prevleka varuje opremo pred soncem in skrbi, da ne bi prišlo do segretja le-te.

Material

  TST zaščita pred udarci

Nošenje

  Na hrbtu, na trupu

Dodatno

  Zaščita pred dežjem in vročino

Zunanje mere

  31 x 40 x 19 cm

Notranje mere

  30 x 30 x 18 cm

Teža

  1,12 kg

Barva

  Črna

 

 

 

Povezava do proizvajalca

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA