Zoom

Fujifilm X-T100 + XC 15-45 f3.5-5.6 OIS ČRN

Zaloga: Na zalogi

499,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Vstopna serija Fujifilm brezzrcalnih fotoaparatov, do sedaj poznamo X-A ter X-M serijo, je dobila najbolj "oboroženega soborca" - Fuji X-T100. Lahko bi se reklo, da je model X-T100 povzel skoraj vse dobro od zelo popularnega modela X-T20.

ALI

Opis izdelka

 

Fuji-X-T100-izgled-cena-zaloga.jpg

Fuji X-T100 ohranja retro izgled, v primerjavi z serijo Fujifilm X-A, ter X-M, pa ima elektronsko iskalo, ergonomsko držalo, 3-smerno premični LCD monitor, čas zajemanja posnetka ne glede na izbrano kvaliteto (4K-15fps ali Full HD-60fps), je podaljšan na 30 min., novejši algoritem za ostrenje, zmogljivejše zaporedno fotografiranje, vgrajena bliskavica je močnejša, še vedno pa je izredno lahek (448g) ter kompakten.

Fuji-X-T100-iskalo-cena-zaloga.jpg

Visoko zmogljivo elektronsko iskalo na modelu Fuji X-T100 omogoča, da v močnejši svetlobi lažje kadrirate oz. izberete želen motiv. Fotografiranje skozi iskalo vam da pravi občutek fotografiranja. Elektronsko iskalo vam prav tako omogoči, da vidite kakšen bo končni rezultat še predno do konca pritisnete na sprožilec.

Fuji-X-T100-vrtljivi-LCD-zaslon-cena-zaloga.jpgFuji-X-T100-zunaj-fotojama-cena-zaloga-trzin.jpg

LCD zaslon z diagonalo 3" lahko premikate tako vertikalno kakor horizontalno. Horizontalni premik je pomemben pri fotografiranju ali zajemannju videa - "selfijev." Vertikalni premik pa je precej v pomoč pri fotografiranju od zgoraj ali od spodaj.

Fuji-X-T100-zunaj-fotojama-cena-zaloga.jpg

Fuji X-T100 je izredno lahek, ter "priročno" majhen, tako da ga lahko vedno vzamete s sabo.

Fuji-X-T100-gumb-fotojama-cena-zaloga.jpg

Na glavnem izbirnem gumbu na XT100 lahko izbirate med scenskimi, v naprej, določenimi programskimi shemami ali pa se odločite za katerega od delno ročnih, ali popolnoma ročnih načinov. Lahko komplicirate ali pa ne, izbira je vaša. :).

 Fuji-X-T100-senzor-fotojama-cena-zaloga.jpg

Fujifilm X-T100 se ponaša z elementi (senzor, procesor, ... ), da bo vaša fotografija z vseh vidikov (barvni ton kože, dinamični razpon, barvna reprodukcija, nizek šum, ostrina, ... ) približek popolnosti v danem trenutku. Tehnologija podjetja Fujifilm govori sama zase v foto industriji že 80 let.

Fuji-X-T100-SR-AUTO-fotojama-cena-zaloga-trzin.jpg 

Napreden SR Auto načun v Fuji X-T100 prepozna sceno ter objekt katere gledate in samodejno optimizira nastavitve fotoaparata, tako da z najmajšo stopnjo truda pridete do optimalne fotografije.

 Fuji-X-T100-brezzicna-povezava-fotojama-cena-zaloga.jpg

Fotoaparat Fuji X-T100 lahko združite z svojim pametnim telefonom ali tablico preko Bluetooth povezave ter tako prenašate fotografije in jih potem prenašate, delite, pošiljate kamor jih pač želite.

Fuji-X-T100-simulacija-1-filmov-velvia--fotojama-cena-zaloga.jpg 

Simulacija filmov (poznanih filmov iz časa analognega fotografiranja, ko sta prevladovala Kodak ter Fujifilm.

 Fuji-X-T100-posebni-efekti-fotojama-cena-zaloga.jpg

Napredni filtri vam omogočijo, da brez uporabe računalnika, naknadne produkcije, poustvarite nekaj posebnega na fotografiji.

Fuji-X-T100-bliskavica-fotojama-cena-zaloga.jpg 

Vgrajen bliskavica na X-T100 samodejno prilagodi moč bliska tako, da pridobite dokaj naravno ter nemotečo osvetlitev fotografije tudi pri uporabil bliskavice.

Fuji-X-T100-zaporedno-fotografiranje-4K-fotojama-cena-zaloga.jpg

Zaporedno fotografiranje v 4K ločljivosti. Ko fotografirate hitro premikajoče se objekte z načinom hitrega zaporednega fotografiranja v visoki ločljivosti, X-T100 zabeleži 15 fotografij v sekundi in potem je na vas, da izberete pravo.

Fuji-X-T100-multi-fokus-fotojama-cena-zaloga.jpg

Multi fokus način naredi več posnetkov enega motiva in jih kasneje združi v eno, s tem dosežete, da je fotografija izredno ostra ter, da se ponaša z veliko globinsko ostrino.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne