Zoom

Fotoaparat s 35-kratnim optičnim zoomom SONY DSC-H300B

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 219,99 €

Special Price 208,99 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

35-kratni optični zoom - Z vgrajenim 35-kratnim optičnim zoomom \u2013 eden od najzmogljivejših objektivov z zoomom za Cybershot \u2013 ne bo noben predmet predaleč. Približajte se dogajanju in snemajte podrobne slike.

Senzor Super HAD CCD z 20,1 milijona pik - Na vsaki sliki lahko vidite resnične podrobnosti zaradi senzorja Super HAD CCD z 20,1 milijona slikovnih pik. Lahko boste posneli bogate, podrobne, barvite slike, ki so visoke kakovosti tudi po reprodukciji na natise A4 ali večje.

360\xb0 panoramski posnetki - Oglejte si celotno sliko s 360\xb0 panoramskim fotografiranjem. Enostavno pritisnite namenski gumb, premikajte fotoaparat z ene strani na drugo in nato opazujte, kako fotoaparat samodejno združi posnetke v popolno panoramsko sliko.

Napredna bliskavica - Večina na fotoaparatu nameščenih bliskavic pri šibki svetlobi še vedno težko zagotovi uravnotežene slike brez šumov. Z napredno bliskavico je drugače, saj samodejno okrepijo nastavitve občutljivosti fotoaparata, zato lahko pri enaki količini svetlobe posnamete svetlejše, jasnejše slike.

Stabilizator slike SteadyShot - Tehnologija SteadyShot ohranja sliko stabilno, tudi ko vaše roke niso. Z odpravo manjših premikov rok, ki povzročajo zamegljenost in popačenje, SteadyShot zagotavlja odlične fotografije tudi pri zahtevni šibki svetlobi. Preklopite na aktivni način optičnega stabilizatorja slike SteadyShot za snemanje ostrih videoposnetkov brez zamegljenosti.

Bodite ustvarjalni s slikovnimi učinki - Vgrajena tehnologija slikovnih učinkov \u2013 vključno s fotografskimi učinki, tremi panoramskimi učinki in štirimi filmskimi učinki \u2013 vdahne življenje v vsak posnetek. Vsak učinek si lahko ogledate na zaslonu v realnem času, preden dokončate svoje najnovejše umetniško delo.

Visokokakovostni filmi visoke ločljivosti (720p) - S senzorjem Super HAD CCD lahko snemate visokokakovostne filme visoke ločljivosti (720p) z minimalnimi šumi, tudi v temnejših okoljih. Fotoaparat enostavno usmerite v predmet in začnite snemati.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA