Zoom

DSLR fotoaparat SONY DSL-RA330 z izmenljivim objektivom (samo body)

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 875,90 €

Special Price 832,11 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Kompaktno, elegantno, na novo zasnovano ohišje z dvema odtenkoma \u2013 lahko in preprosto za prenašanje na izletih, počitnicah in oddihih med vikendom.
Senzor CCD z visoko ločljivostjo 10,2 milijona pik in procesor BIONZ zagotavljata slike z izjemnimi podrobnostmi, razkošnimi barvnimi odtenki, živahnimi barvami in z nizko stopnjo šuma.
Pogled v živo s hitrim samodejnim ostrenjem in nagibni zaslon LCD za fotografiranje v prostem slogu ter hitro in natančno samodejno ostrenje tudi pri hitro premikajočih se objektih.
Grafični prikaz na zaslonu za preprosto upravljanje: prikaže učinek izbrane hitrosti zaklopa in zaslonke.
Stabilizator slike SteadyShot INSIDE ublaži tresenje fotoaparata med fotografiranjem iz roke \u2013 pri vseh objektivih.
\u0160est načinov za izbiro prizorov z vodnikom za pomoč na zaslonu: takojšnja nastavitev fotoaparata za vsak motiv, ki ga želite posneti.
Visoka občutljivost (do ISO 3200) in odpravljanje šuma pri visoki vrednosti ISO za naravne slike sijajnih barv, tudi pri šibki svetlobi.
Neprekinjeno fotografiranje s polno ločljivostjo in hitrostjo do 2,5 sličice na sekundo.
Jasen 2,7-palčni zaslon Clear Photo LCD z visokim kontrastom in širokim kotom gledanja za jasen in podroben ogled posnetkov.
9-točkovno samodejno ostrenje s križno sredinsko točko in samodejnim vklopom ostrenja. EyeStart\xae za hitro in natančno ostrenje.
Optimizator dinamičnega razpona z naprednim načinom nastavi svetlost in kontrast za čudovito osvetljene posnetke prizorov s protisvetlobo.
Inteligentni telekonverter nudi dodatno takojšnjo 1,4- ali 2-kratno povečavo za približanje oddaljenih objektov.
Način fotografiranja s samosprožilcem za 3 ali 5 zaporednih posnetkov: manj možnosti, da bi osebe na portretih ali skupinskih fotografijah ravno pomežiknile.
Izhod HDMI\u2122 za prikaz na televizorju HD (potreben je dodaten kabel).
PhotoTV HD izboljša prikaz fotografij na združljivem televizorju BRAVIA BRAVIA Sync omogoča upravljanje funkcij fotoaparata za predvajanje z daljinskim upravljalnikom televizorja BRAVIA.
Programska oprema Picture Motion Browser omogoča preprosto upravljanje, iskanje in prikaz slik v računalniku.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA