Zoom

Digitalni fotoaparat SONY ILCE7KB Alfa 7S serije E s senzorjem polnega formata.

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 969,99 €

Special Price 921,49 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Zajemite osupljive profesionalne slike s 24,3 milijona slikovnih pik - CMOS-senzor Exmor\xae polnega formata s 24,3 milijona slikovnih pik zagotavlja slike neverjetne visoke ločljivosti, visoke občutljivosti in nizke stopnje šuma.

Snemajte želene posnetke s standardnim objektivom z zoomom polnega formata - od 18 mm širokega kota do 70 mm teleobjektiva je objektiv polnega formata SEL-1870, odporen na prah in vlago, idealen za fotoaparat Alfa 7

Reproducirajte natančne podrobnosti in teksture v realnem času - hiter procesor BIONZ X naglo reproducira točne podrobnosti prizora, tudi pri fotografiranju z močnejšim ostrenjem.

Razširite razpon ISO glede na razmere - večstopenjsko odpravljanje šumov razširi širok razpon občutljivosti na od ISO 50 do 51200 za čudovite slike z nizko stopnjo šuma, tudi pri šibki svetlobi.

Naglo izostrite predmete s hitrim hibridnim samodejnim ostrenjem - široko območje samodejnega ostrenja za zaznavo kontrasta in 117 gosto porazdeljenih točk faznega zaznavanja samodejnega ostrenja vam pomaga slediti dogajanju.

Fotografirajte točno tisto, kar vidite z OLED-iskalom - OLED-iskalo Tru-Finder\u2122 prikaže prizor natančno tako, kot ga vidite, z visokim kontrastom in ločljivostjo po celem zaslonu.

Majhen, lahek in dovolj trpežen za profesionalce - robustno ohišje je izdelano iz lahke, zelo trdne magnezijeve zlitine s tesnili za zaščito pred prahom in vlago.

Ohranite varen, udoben oprijem za dolgo fotografiranje - ostanite mirni z držalom, ki se prilega dlani in omogoča varno rokovanje tudi z dolgim objektivom.

Natančen nadzor s prilagodljivimi gumbi - kolesce, lahko dosegljivi regulatorji in prilagodljivi gumbi omogočajo natančno nastavitev posnetka med gledanjem skozi iskalo.

Takojšnja delitev fotografij in filmov prek povezav Wi-Fi in NFC - s fotoaparatom se enostavno dotaknite pametnega telefona ali tabličnega računalnika s podporo za NFC, da aktivirate aplikacije ali delite fotografije ali filme**...

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA