Zoom

Digitalni fotoaparat SONY ILCE5000YBAlfa 5000 serije E s senzorjem APS-C

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 769,99 €

Special Price 731,49 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Senzor Exmor\xae HD APS z 20,1 milijona slikovnih pik - Snemajte neverjetne podrobnosti in božanske povečave. Fotoaparat z velikim senzorjem APS-C z 20,1 milijona slikovnih pik in Sonyjevim CMOS-senzorjem Exmor\xae APS HD zagotavlja posnetke visoke ločljivosti in kakovosti DSLR brez zmanjšane občutljivosti pri šibki svetlobi ali šumov senzorja.

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X\u2122 - Sonyjev najnovejši mehanizem za obdelavo zagotavlja vrhunske rezultate: pristnejše barve, boljše odpravljanje šumov in hitrejše zaporedno fotografiranje.

\u0160ibka svetloba ni problem - Vgrajena izskočna bliskavica v kompaktnem ohišju fotoaparata je idealna, ko želite prizor dodatno osvetliti. Z visoko občutljivostjo ISO od 100 do 16000 omogoča fotografiranje v skoraj vseh pogojih.

Videoposnetki mp4 Full HD 1080/60i/24p ali 1080/30p - Snemajte osupljivo vrhunske videoposnetke Full HD v načinu 60i ali 24p. Omogoča snemanje v formatu AVCHD\u2122 60i/24p v kakovosti Blu-Ray ali formatu mp4 1080/30p za računalnike.

Priročen zmogljiv objektiv z zoomom z električno pomičnim vzvodom in upravljanjem na ohišju - Priročen vzvod zooma na ohišju fotoaparata omogoča enostavno enoročno upravljanje in tekočo povečavo tudi pri snemanju avtoportretov, zato je kompaktni fotoaparat po priročnosti povsem primerljiv z modeli z izmenljivimi objektivi.

Zaznavanje obrazov/Smile Shutter - A 5000 nastavite tako, da prepozna obraze in nasmehe. Zaznavanje obrazov prepozna do osem obrazov v prizoru, nato pa glede na te obraze prilagodi osvetlitev, nastavitev beline in druge nastavitve. Smile Shutter, ki ga lahko prilagodite v treh stopnjah, samodejno posname fotografijo, ko v prizoru zazna nasmehe.

\u010cas delovanja baterije za do 420 posnetkov - Sonyjeva litij-ionska baterija Stamina\u2122 z enim polnjenjem omogoča do 420 posnetkov. Sonyjev baterijski sistem InfoLITHIUM\xae prikazuje odstotek preostale energije, zato lahko fotografirajte povsem zanesljivo.

Kompakten komplet dodatne opreme z zmogljivim zoomom 16\u201350 mm - Za izjemno prenosno uporabo ima ?5000 zložljiv 16\u201350 mm zmogljiv objektiv z zoomom (SELP1650). Idealno za potovanja ali ko želite uporabljati kompakten in lahek fotoaparat.

Samodejno okvirjanje predmetov kader zapolni s predmetom - S samodejnim okvirjanjem predmetov snemajte profesionalne fotografije. Samodejno okvirjanje predmetov z naprednimi funkcijami, kot so izjemno portretiranje dveh oseb, zaznavanje obrazov in ostrenje s sledenjem, običajne fotografije spremeni v osupljive kompozicije tako, da samodejno prepoznava prizore in jih optimalno obreže.

Enostavno do avtoportretov s čudovito kompozicijo - Nagibni LCD-zaslon fotoaparata ?5000 lahko nagnete navzgor za 180\xb0 in enostavno snemate avtoportrete. Vključite druge osebe, preizkušajte zanimive kote ali fotografirajte predmete pred znamenitostmi. Ko pritisnete zaklop, fotoaparat opravi vse delo.

Vrhunski samodejni način in Photo Creativity - Z vrhunskim samodejnim načinom lahko enostavno snemate odlične fotografije. V načinu Photo Creativity za enostavno prilagajanje zameglitve ozadja, svetlosti, barv in živahnosti vam omogoča tudi ustvarjalno fotografsko izražanje in dodajanje slikovnih učinkov med sprotnim spremljanjem posnetkov na LCD-zaslonu.

Izbira prizora - Kakovost slike glede na vrsto prizora lahko optimirate z enim od devetih načinov za izbiro prizora, kot so Portrait, Sports Action in Macro.

Ustvarjalen slog - Prizorom dodajte čar z ustreznim načinom (Standard, Vivid, Portrait, Landscape, Sunset, Black & White ali Sepia).

Načini P/A/S/M - Ti štirje načini vam omogočajo ustvarjalno svobodo ročnega fotografiranja in prednostno prilagajajo nastavitve, ki so pomembne za posnetek.

Fotografiranje iz roke v somraku (izbira prizora) - Vklopite napredni način za izbiro prizora in iz roke snemajte čudovite večerne posnetke z najmanj zamegljenosti in šumov.

Odpravljanje zamegljenega gibanja - Ta funkcija jasnost izboljša tako, da zmanjša zamegljenost predmeta zaradi gibanja, ki se lahko pojavi pri temnih prizorih ali fotografiranju s teleobjektivom.

Funkcija izostritve modrine - Priročna funkcija obarva najbolj izostrene dele slike, da lahko hitro potrdite, ali je ročno ostrenje treba prilagoditi.

DRO (optimizator dinamičnega razpona) - Z DRO lahko prizore z visokim kontrastom spremenite v naravnejše slike. Za razliko od samodejnega visokega dinamičnega razpona ga lahko uporabljate pri fotografiranju premikajočih se predmetov, celo med hitrim neprekinjenim fotografiranjem.

Panoramsko fotografiranje - Med snemanjem enostavno premikajte fotoaparat in zajemite osupljive panoramske prizore, ki si jih lahko ogledate na širokem LCD-zaslonu televizorja.

Pomoč za ročno ostrenje - Natančnost pri samodejnem ostrenju izboljšajte tako, da prizor na LCD-zaslonu povečate za 6,8-krat ali 13,6-krat in natančno prilagodite nastavitve.

Daljinski upravljalnik na dotik in izmenjava z enim dotikom - Z daljinskim upravljalnikom na dotik lahko pametni telefon ali tablični računalnik uporabljajte kot iskalo in daljinski upravljalnik za digitalni fotoaparat, izmenjava z enim dotikom pa vam omogoča prenašanje fotografij in videoposnetkov iz fotoaparata. \u010ce na pametni telefon Android ali tablični računalnik s podporo za NFC namestite aplikacijo PlayMemories Mobile, se lahko izognete zapleteni nastavitvi in enostavno vzpostavite brezžično povezavo tako, da se z napravo dotaknete fotoaparata. Fotoaparat lahko zdaj upravljanje s pametnim telefonom in fotografirate prej nedosegljiva mesta ali tudi sami stopite v skupinski posnetek, fotografije pa lahko hitro prenašate v pametni telefon za izmenjavo v SNS. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno.

Podprto v Capture One Express (za Sony) - Capture One Express (za Sony) sodi med najboljše pretvornike RAW, ki predvaja natančne barve in neverjetne podrobnosti. Vsebuje prilagodljivo upravljanje digitalnih virov in vsa potrebna orodja za prilagajanje ter omogoča hitro in odzivno delovanje v prilagodljivi in vgrajeni rešitvi. * \u010ce imate vprašanja glede nakupa, uporabe in podpore za rešitve Capture One, se obrnite na Phase One.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA