Zoom

Digitalni fotoaparat SONY ILCA68K Alfa 68 serije A s senzorjem APS-C

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 729,99 €

Special Price 693,48 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Sistem za široko in hitro samodejno ostrenje - Sistem samodejnega ostrenja z 79-točkovnim faznim zaznavanjem 4 (s 15 križnimi točkami) ima široko razporejene točke, pri čemer so najpogosteje uporabljene na osrednjem delu kadra. Omogoča sledenje in samodejno ostrenje premikajočega se predmeta.

Prefinjen algoritem samodejnega ostrenja pri sledenju - Visokozmogljivo sledenje premikajočih se predmetov omogoča neprekinjeno samodejno ostrenje, tudi med snemanjem s hitrostjo 8 sličic na sekundo 3.

Vrhunsko samodejno ostrenje pri šibki svetlobi - Samodejno ostrenje je učinkovito tudi pri šibki svetlobi do EV -2, torej ponoči pri mesečevi svetlobi, pri kateri z golim očesom težko vidimo predmete.

Območja samodejnega ostrenja - Za samodejno ostrenje lahko izbirate med načini območja \u0160iroko, Območje, Središče, Prilagodljivo območje, Razširjeno prilagodljivo območje in načinom samodejnega ostrenja z zaklepom, ki omogoča natančno ostrenje predmeta s sledenjem tako, da optimira ciljno velikost sličice in zagotavlja uporabo optimalne točka samodejnega ostrenja.

Nadzor razpona samodejnega ostrenja - Samodejno ostrenje nastavi na določeno razdaljo od fotoaparata za ostre rezultate, tudi če cilj trenutno zakriva drug prehodni predmet.

Zaznavanje obrazov in samodejno ostrenje oči - Zaznavanje obrazov in samodejno ostrenje oči prepoznata do osem obrazov v prizoru ter optimirata osvetlitev, izravnavo beline, bliskavico in druge nastavitve za čudovite portrete. Samodejno ostrenje oči z zaznavanjem očesa, ki ga je treba izostriti, zagotavlja tudi izostrene obraze.

Lastniška tehnologija prosojnega ogledala - Pri Sonyjevi edinstveni zasnovi je premično ogledalo DSLR zamenjano s fiksnim prosojnim ogledalom, kar omogoča izjemno hitro snemanje z neprekinjenim samodejnim ostrenjem z natančnim faznim zaznavanjem.

Neprekinjeno samodejno ostrenje med snemanjem videoposnetkov Full HD - Z lastniško tehnologijo prosojnega ogledala omogoča vrhunsko hitrost in natančnost pri neprekinjenem samodejnem ostrenjem s faznim zaznavanjem, tudi med snemanjem videoposnetkov Full HD.

Vgrajen stabilizator slike - Učinkovita stabilizacija slike za vsak združljiv objektiv po celotnem razponu goriščne razdalje. Pomaga stabilizirati sliko iskala, ko je sprožilo pritisnjeno do polovice.

CMOS-senzor APS-C Exmor s 24,2 milijoni slikovnih pik - Velik slikovni CMOS-senzor Exmor s približno 24,2 milijoni slikovnih pik 5 izboljša občutljivost in zniža stopnjo šuma z zasnovo leč na čipu brez razmikov med mikrolečami, ki zberejo več svetlobe.

\u0160irok največji razpon občutljivosti ISO 100\u201325600 - Zelo širok največji razpon občutljivosti ISO 100\u201325600 za fotografije in ISO 100\u201312800 za videoposnetke omogoča naravne posnetke z nizko stopnjo šuma tudi pri šibki svetlobi

Mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X - Procesor upravlja ogromne količine podatkov o senzorju, da omogoči hitro snemanje vrhunskih fotografij z nizko stopnjo šuma. Napredne vgrajene funkcije vključujejo tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti za pristnejše slike, zmanjševanje uklona za popravljanje zamegljenih podrobnosti ter območno odpravljanje šumov za jasnejše in podrobnejše slike pri visokih nastavitvah ISO. Območno odpravljanje šumov sliko selektivno razdeli na območja glede na vzorce (kot so robovi, teksture in enakomerno obarvani deli, kot je modro nebo), nato pa uporabi najprimernejše odpravljanje šumov za vsako območje.

Podpira format XAVC S s 50 Mb/s - \u010ce želite izjemno visoko kakovost slike in najmanjšo stopnjo šuma, snemajte videoposnetke v formatu XAVC S 2 z visoko bitno hitrostjo, ki omogoča posnetke Full HD s hitrostjo 50 Mb/s (60p/50p7, 30p/25p7, 24p).

Funkcija za ustvarjalne videoposnetke - Samodejno in ročno upravljanje vključujeta več, kot se zdi na prvi pogled. Funkcije samodejnega ostrenja so zanesljive, načini osvetlitve P/A/S/M pa omogočajo izjemen ustvarjalni nadzor. Prikaz glasnosti zvoka in nadzor glasnosti pri snemanju na iskalu/LCD-zaslonu omogočata enostaven prikaz in prilagajanje ravni zvoka mikrofona/posnetkov med snemanjem. Slike lahko natančno prilagajate z 20 slikovnimi učinki in 13 ustvarjalnimi slogi.

Zaslon na vrhu - Obvezna funkcija fotoaparata srednjega razpona omogoča hitro in enostavno nastavljanje in potrjevanje, predvsem ob uporabi s stojalom.

Nagibni LCD-zaslon - Nagibni LCD-zaslon (tipa 2.7) omogoča snemanje pod kotom do 135 stopinj navzgor in 55 stopinj navzdol, torej tudi nad glavami množice ali s tal za izjemne posnetke živali in rastlin. Svetlost je prilagodljiva.

Kolesce - Kolesce na hrbtni strani je priljubljeno med uporabniki fotoaparatov serije ?7, njegovo funkcionalnost pa lahko prilagodite glede na razmere fotografiranja za hitro spreminjanje nastavitev fotoaparata, ko gledate v iskalo.

OLED Tru-Finder\u2122 s 100-odstotno pokritostjo okvirja - Elektronsko iskalo OLED s stopnjevanjem odtenkov, barvno reprodukcijo in kontrastom omogoča enostaven prikaz pristnih slik. Omogoča vam tudi primerjavo različnih učinkov spreminjanja nastavitev, uporabo pomoči za ročno ostrenje in predogleda za natančno prilagoditev ostrenja in predogled posnetkov, tudi z učinki zameglitve.

Prilagodljivi funkcijski gumbi - Pogosto uporabljene funkcije dodelite želenim prilagodljivim gumbom. Funkcije enostavno dodelite 11 gumbom za uporabo katerihkoli od 49 funkcij za hitrejšo in intuitivnejšo uporabo.

Večvmesniški nastavek in večnamenski priključek - Z večvmesniškim nastavkom lahko namestite različno dodatno opremo, tudi visokozmogljivo bliskavico, videoluč ali mikrofon z držalom za boljše videoposnetke itd.

Barvni zavihki v meniju z nastavitvami - Vsak zavihek v meniju z nastavitvami je obarvan za intuitivno upravljanje.

Deluje z iMovie in Final Cut Pro X - Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA