Zoom

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W830S 20,1 mio pik 8x optični zoom črn

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 129,99 €

Special Price 116,90 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Vedno posnemite želeni prizor - Snemanje podrobnih fotografij in videoposnetkov HD še nikoli ni bilo tako enostavno. W830 je tako kompakten in majhen, da ga lahko pospravite v žep, in vsebuje številne funkcije, kot so senzor z 20,1 milijona slikovnih pik, 8-kratni optični zoom, hitro samodejno ostrenje in optični stabilizator slike SteadyShot.
Vse je v podrobnostih - S fotoaparatom Cyber-shot\u2122 W830 enostavno snemajte lepoto vsakega prizora. Slikovni senzor visoke ločljivosti z 20,1 milijona slikovnih pik in vgrajeno samodejno ostrenje zagotavljata ostre in podrobne posnetke tudi hitrih prizorov. Pametni telefon tega ne zmore.
Približajte si svet - Prizor povečajte z zmogljivim 8-kratnim optičnim zoomom in ga posnemite v izjemno ostri sliki z objektivom Carl Zeiss\xae.
Snemajte in delite videoposnetke HD - Pritisnite gumb za snemanje jasnih videoposnetkov 720p HD, nato pa jih takoj predvajajte in trenutke podoživljajte s prijatelji.
Nastavitve za vsak prizor - Inteligentni samodejni način samodejno prilagaja nastavitve fotoaparata glede na razmere fotografiranja. Hitro snemate čudovito osvetljene posnetke brez zapletenih ročnih nastavitev.
Jasni in stabilni posnetki - Optični stabilizator slike Super SteadyShot zmanjšuje učinke gibov in tresljajev ter jih izravnava s premikanjem elementov v objektivu, zato so fotografije in videoposnetki vedno ostri in jasni.
Enostavno urejanje fotografij - Z lepotnimi učinki lahko sproti urejate ali retuširate slike, da izboljšate splošno kakovost fotografij ter zagotovite sveže in jasne portrete prijateljev, celo pri panoramskem fotografiranju.
S 360-stopinjsko panoramo vidite širšo sliko - Pritisnite gumb in povlecite vodoravno ali navzgor in navzdol. Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in s panoramskimi posnetki zajame celoten prizor.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA