Zoom

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W810S 20,1 mio pik 6x optični zoom srebrn

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 110,00 €

Special Price 99,91 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Zabavna in hitra fotografija - Posnemite vse, od večernih izletov do počitniških prizorov; W810 vsebuje številne funkcije za enostavno in zabavno fotografiranje, jasne fotografije in videoposnetke HD. S 6-kratnim optičnim zoomom zagotavlja podrobne bližinske posnetke, z načinom za zabavo pa omogoča odlične fotografije.
Vse je v podrobnostih - Enostavno snemajte lepoto vsakega prizora. Slikovni senzor visoke ločljivosti z 20,1 milijona slikovnih pik in vgrajeno samodejno ostrenje zagotavljata ostre in podrobne posnetke. Pametni telefon tega ne zmore.
Približajte se predmetu s 6-kratnim zoomom - \u010ce je predmet oddaljen, ga približajte s 6-kratnim optičnim zoomom, s katerim natančno zajamete prizor.
Srce zabave - Način za zabavo je idealen za večerni izlet. Vključuje napredne optimirane nastavitve bliskavice za ISO, osvetlitev in intenzivnost barv za svetle in jasne posnetke, predvsem med plesom.
Snemajte in delite videoposnetke HD - Pritisnite gumb za snemanje jasnih videoposnetkov 720p HD, nato pa jih takoj predvajajte in trenutke podoživljajte s prijatelji.
Tekoče in mirno - Vgrajeni stabilizator slike SteadyShot zmanjšuje zamegljenost pri snemanju s tresočimi rokami za jasne in nezamegljene fotografije in videoposnetke tudi med povečavo.
S 360-stopinjsko panoramo vidite širšo sliko - Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in s panoramskimi posnetki zajame celoten prizor.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA