Zoom

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W800B 20,1 mio pik 5x optični zoom črn

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 99,99 €

Special Price 89,90 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Enostavna in zabavna fotografija - Za večerne izlete in počitniške posnetke \u2013 digitalni kompaktni fotoaparat W800 vsebuje številne funkcije za enostavno snemanje jasnih in čudovitih fotografij in videoposnetkov HD. Približajte se s 5-kratnim optičnim zoomom in preklopite na način za zabave za zabavno snemanje odličnih posnetkov.

Pojdite dlje, vidite več - 5-kratni optični zoom vas približa dogajanju in zagotavlja jasne posnetke, kakršnih s pametnim telefonom ne morete snemati.

Zasnovano za vaš žep - Natančna fotografija in prenosnost pametnega telefona. W800 je dovolj majhen, da z njim lahko snemate čudovite fotografije, je pri tem prijeten za oko in ga lahko pospravite v žep.

Izberite barvo - Izbirate lahko med dvema elegantnima barvama \u2013 srebrno in črno \u2013 in vedno navdušite s fotoaparatom.

Napredna bliskavica - V zaprtih prostorih, v mraku ali ponoči \u2013 izboljšana občutljivost zagotavlja svetlejšo sliko.

5 cm razdalja makro izostritve - 5 cm razdalja makro izostritve omogoča jasne posnetke tudi bližnjih predmetov.

Fotografiranje je še enostavnejše - W800 omogoča enostavno snemanje čudovitih fotografij in videoposnetkov. Namestitev gumbov omogoča enostavno uporabo, gumb za videoposnetke pa enostavno snemanje videoposnetkov. Na živahnem zaslonu Clear Photo LCD tipa 2.7 si lahko enostavno ogledate fotografije in predvajate videoposnetke.

Snemajte jasne posnetke HD - S fotoaparatom W800 lahko hitro snemajte jasne in tekoče posnetke. S pritiskom na gumb lahko snemate nezamegljene slike 720 HD z digitalnim zvokom.

Srce zabave - Ko vklopite vgrajeni način za zabavo, fotoaparat samodejno prilagodi ključne nastavitve za popolno in živahno fotografijo zabave.

Bodite ustvarjalni s slikovnimi učinki - Z vgrajeno tehnologijo slikovnih učinkov slike napolnite s svežino. Izbirate lahko med številnimi načini, ne da bi za to morali prenesti programsko opremo za urejanje slik.

Zajemite večji panoramski posnetek - Pritisnite gumb in fotoaparat premaknite z ene strani proti drugi. Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in ustvari panoramsko sliko.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA