Zoom

CANON objektiv EF-S 18-135/3,5-5,6 IS USM NANO

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 519,00 €

Special Price 479,00 €

Bookmark and Share

Hiter pregled

Z izjemno prilagodljivim objektivom s povečavo in tehnologijo Nano USM lahko fotografirate in snemate hitro dogajanje.

Opis izdelka

Širokokotni objektiv EF-S 18–135 mm z revolucionarno tehnologijo Nano USM

Vsestranski objektiv EF-S, ki omogoča izvrstne fotografije in videoposnetke

Uživajte v odlični vsestranskosti objektiva, ki si zasluži svoje mesto v torbi vsakega fotografa, saj vam po zaslugi nove tehnologije Nano USM omogoča kakovostne fotografije in videoposnetke. Hitrost in uglajeno ostrenje objektiva EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM pripomoreta k neverjetnim spontanim posnetkom, tihi mehanizem pa zagotavlja, da zvočna podlaga vaših videoposnetkov ne bo vsebovala zvoka ostrenja.

 

EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM je odličen objektiv za

 

Izredno zmogljiv, kompakten objektiv za izjemne fotografije in videoposnetke

Objektiv EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM se ponaša z načini IS, ki so namenjeni točno določenim snemalnim situacijam, ter tako zagotavlja dosledne rezultate v vseh pogojih, zato bo vaša prva izbira za fotografiranje ali snemanje videoposnetkov. Tehnologija Nano USM omogoča hitro ostrenje, ki med snemanjem videoposnetkov deluje uglajeno in tiho.

S svojo kompaktno in lahko zasnovo je objektiv kot nalašč za potovanje, vendar ne na račun svoje kakovosti, saj nudi odlično reprodukcijo barv in kontrasta. Asferični elementi objektiva in elementi z zelo nizko razpršitvijo zmanjšajo kromatsko aberacijo po vsej goriščni razdalji tako pri snemanju videoposnetkov kot tudi pri fotografiranju.

 

Tehnologija Nano USM – uglajena, hitra in tiha

 

nusm_logo_yoko_color.png

 Nikoli ne zamudite trenutka

Tehnologija Nano USM v objektivu EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM omogoča, da z izjemno hitrostjo izostrite svoj subjekt. V kombinaciji z vsestransko goriščno razdaljo lahko zajamete spektakularne pokrajine, čudovite portrete in hitro dogajanje.

Never miss a moment
Professional quality movies made easy

Snemanje videoposnetkov profesionalne kakovosti je zdaj enostavno.

S tehnologijo ostrenja Nano USM bodo vaši videoposnetki videti naravni, saj boste imeli med sledenjem subjektu na voljo izjemno gladko samodejno ostrenje. Kadar koli pa lahko vzamete stvari tudi v svoje roke in poprimete obroč za odzivno ročno ostrenje.

 

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti