Zoom

CANON objektiv EF 70-300/4-5,6 IS USM

Zaloga: Na zalogi

539,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Visokozmogljiv objektiv USM s stabilizatorjem slike za fotografiranje dogajanja, športnih dogodkov in prizorov iz narave od blizu.

ALI

Opis izdelka

Z napredno tehnologijo stabiliziranja slike s tremi koraki je EF 70–300 mm f/4–5,6 IS USM popoln telefoto objektiv s povečavo za fotografije brez tresenja pri šibki svetlobi in nizkih hitrostih zaslonke.

Cenovno ugoden z veliko povečavo Zmogljiv, a cenovno ugoden objektiv EF 70–300 mm f/4-5,6 IS USM je primeren za fotografiranje narave in športov, kjer so slike ostrejše ob fotografiranju brez stativa. Pri namestitvi na fotoaparat EOS s tipalom velikosti APS-C zagotavlja objektiv kot pogleda, ki je približno enakovreden 112–480 mm objektivu na fotoaparatu DSLR polne velikosti. Stabilizator slike EF 70–300 mm f/5-5,6 IS USM prinaša stabilizator slike s 3 koraki, zaradi česar je popoln za ročno slikanje. Brez povečanja zamegljenosti slike je mogoče uporabljati največ tri korake nižje hitrosti zaslonke, kot bi bilo to običajno mogoče. Pri vodoravnem obračanju je mogoče sistem samodejnega stabiliziranja nastaviti tako, da popravlja samo neželeno navpično tresenje. Sistem se izklopi, ko fotoaparat postavite na stativ. Element objektiva z zelo nizko razpršitvijo Steklen element objektiva z zelo nizko razpršitvijo popravlja kromatično aberacijo in zagotavlja visoko ločljivost ter kontrast po celotnem razponu povečave. Pri izdelavi objektiva je uporabljeno samo okolju prijazno steklo brez svinca. Premaz Super Spectra Premazi Super Spectra zagotavljajo natančno uravnoteženost barv in izboljšajo kontrast. Zmanjšajo tudi bleščanje in podvajanje slike – običajni težavi, ki ju povzroči svetloba, ki se odbija od tipala fotoaparata. Prijetna zameglitev ozadja Skoraj krožna, elektromagnetno nadzorovana zaslonka daje neizostrenim območjem mehkejši in bolj enakomeren videz ter poudari izostrene predmete na zamegljenem ozadju. Ultrazvočno ostrenje Ultrazvočni motor zagotavlja izjemno hitro in skoraj neslišno samodejno ostrenje. Zaradi natančnega vrtenja lahko natančno dosežete točko izostritve.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti