Zoom

CANON EOS M3 + 15-45 IS STM

Zaloga: Na zalogi

499,00 €
Bookmark and Share

Hiter pregled

Kjer koli boste hodili, lahko s tem zmogljivim in prenosljivim brezzrcalnim fotoaparatom enostavno pripovedujete izjemne zgodbe.Uživajte v zmogljivosti in kakovosti fotoaparata EOS in hkrati zajemite lepote sveta, ki vas obdaja.

ALI

Opis izdelka

Svoboda izražanja

Zmogljiv in prenosen. Ustvarjalen in priročen. Fotoaparat EOS M3 zagotavlja zmogljivost fotoaparatov DSLR in prenosljivost kompaktnega fotoaparata. Uživajte v prilagodljivem fotografiranju, kjer koli ste.

Canon EOS M3

Zmogljivost in ustvarjalnost, ki ju vedno vzamete s seboj.

Canon EOS M3

Bodite spontani. Uživajte v hitrem, odzivnem ostrenju.

Canon EOS M3

Brezžično upravljanje fotoaparata in skupna raba fotografij.

Ujemite neverjetne podrobnosti

S tipalom vrhunske kakovosti APS-C CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik in občutljivostjo ISO do 12.800 (razširljiva do ISO 25.600) snemajte fotografije in videoposnetke, polne podrobnosti, barv in vzdušja – tudi pri šibki svetlobi.

Canon EOS M3

Prenosna zmogljivost fotoaparata DSLR

Fotoaparat EOS M3 ima kompaktno, lahko in elegantno ohišje, ki ga boste z veseljem prenašali s seboj. S tem fotoaparatom boste vedno imeli na voljo zmogljivost fotoaparata DSLR in zamenljive objektive.

Canon EOS M3

Uporabniku prijazen vmesnik na dotik

Uporabite nagrajeni ergonomični vmesnik z intuitivnim zaslonom na dotik (1.040.000 slikovnih pik in načinom sRGB). Vmesnik omogoča preprosto ostrenje in snemanje z enim samim tapom, krmarjenje po menijih ter gledanje slik. Zaslon lahko nagnete navzgor za 180˚ (idealno za avtoportrete) in navzdol za 45˚ za fotografiranje s širokim kotom zajemanja.

Canon EOS M3

Canon EOS M3

Bodite spontani. Uživajte v hitrem, odzivnem ostrenju

Instinktivno se odzivajte na dogodke in preprosto ujemite hitro dogajanje z neprekinjenim fotografiranjem v polni ločljivosti, s hitrostjo 4,2 sličice na sekundo – tudi v obliki zapisa RAW.

Canon EOS M3

Hitro in ostro samodejno ostrenje

Napredno hibridno samodejno ostrenje s tipalom CMOS III omogoča do 6,1-krat hitrejše ostrenje kot originalni fotoaparati EOS M. Samodejno ostrenje se hitro in natančno osredotoči za izjemno ostre rezultate. Po okviru je razporejenih 49 točk samodejnega ostrenja, ki prekrivajo 80 odstotkov okvirja navpično in 70 odstotkov okvirja vodoravno.

Canon EOS M3

Brezžično upravljanje fotoaparata in skupna raba fotografij

Canon EOS M3

Creative Assist (Pomoč za ustvarjanje)

Osvobodite svojo umetniško žilico s funkcijo Creative Assist (Pomoč za ustvarjanje), ki zagotavlja preprosto upravljanje z nastavitvami fotoaparata prek zaslona na dotik. Nastavitve si lahko predhodno ogledate v realnem času in odkrijete, kako se prenesejo v nastavitve običajnega fotoaparata. Najljubše nastavitve pa lahko celo shranite in delite.

Canon EOS M3

Popolnoma ročno upravljanje

Zagotovite si profesionalni nadzor kadar koli želite s funkcijami, kot so ergonomično nameščen izbirnik na sprednji strani, tipka za izravnavo osvetlitve in napredne funkcije po meri, ter jih prilagodite svojemu stilu fotografiranja. Fotografirajte v 14-bitni obliki zapisa RAW ter si zagotovite napredno urejanje fotografij.Canon EOS M3

Popolnoma ročno upravljanje

Zagotovite si profesionalni nadzor kadar koli želite s funkcijami, kot so ergonomično nameščen izbirnik na sprednji strani, tipka za izravnavo osvetlitve in napredne funkcije po meri, ter jih prilagodite svojemu stilu fotografiranja. Fotografirajte v 14-bitni obliki zapisa RAW ter si zagotovite napredno urejanje fotografij.

Canon EOS M3

Snemajte videoposnetke kot zajemate fotografije

S hitrim in tekočim samodejnim ostrenjem naprednega hibridnega samodejnega ostrenja s tipalom CMOS III lahko ustvarjate vrhunske videoposnetke polne visoke ločljivosti (1080p) s hitrostjo 30 sličic na sekundo v obliki zapisa MP4. S samodejnim ostrenjem na dotik v videoposnetkih lahko ustvarjate tekoče, kinematografske učinke s spreminjanjem ostrenja, ročno poudarjanje ostrenja pa prikaže ostra območja prizora.

Ročni film

Snemajte čudovite ustvarjalne filme enako preprosto kot fotografije z ročnim nadzorom hitrosti zaklopa, zaslonke in ISO. Prizore z zelo majhno globino polja ustvarjajte z nastavitvitvami odprte zaslonke ali med snemanjem zamenjajte hitrost zaklopa in nadzorujte tok slike.

Canon EOS M3

Izvedite, kako lahko dodatno izboljšate svojo fotografijo!

Program EOS M3 Companion vam bo odprl vrata v svet ustvarjalne fotografije. Spoznajte vse od nastavitev fotoaparata do shranjevanja in skupne rabe slik – tako boste kmalu tudi vi snemali čudovite fotografije.

Canon EOS M3

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti