Zoom

CANON EOS M50 Mark II + EF-M 15-45IS STM

Zaloga: Na zalogi

748,99 €
Bookmark and Share
ALI

Opis izdelka

Postavite svojo strast v ospredje

Ne glede na to, kakšne vsebine ustvarjate, skušajte izstopati in svojim gledalcem ponuditi nekaj posebnega. Fotoaparat EOS M50 Mark II vam omogoča fotografiranje in snemanje videoposnetkov ter pretakanje v živo na več načinov ter povezavo s sledilci.

Ogled celotnih specifikacij

 

 

 • SNEMANJE VLOGA

  V živo objavljajte za ves svet

  V živo pretakajte posnetke vrhunske kakovosti neposredno v platformo YouTube prek omrežja Wi-Fi1 – ne potrebujete računalnika. Ali pa prenesite videoposnetke HDMI brez podatkov na zaslonu na kartico za zajemanje v živo. Fotoaparat EOS M50 Mark II lahko z našo programsko opremo EOS Webcam Utility služi tudi kot odlična spletna videokamera

  Profesionalni videoposnetki, s katerimi boste izstopali

  Med snemanjem za montažo bo fotoaparat EOS M50 Mark II zajel osupljive videoposnetke in zvok, ki bodo všeč vašim gledalcem.

  Canon Camera

  Samodejno ostrenje oči/obraza

  Ko snemate sebe ali kogar koli drugega, boste zaradi samodejnega ostrenja oči/obraza poleg samodejnega ostrenja tipala CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami izjemno izostreni tudi med premikanjem, zato ste lahko pred objektivom povsem sproščeni.

  Canon Camera

  Samosprožilec za videoposnetke

  S samosprožilcem za videoposnetke bo fotoaparat začel snemati, ko boste pripravljeni in ne ko boste pritisnili gumb.

  Canon Camera

  Samodejno prekodiranje

  Pretvarjanje videoposnetkov iz enega formata v drugega je pomemben del priprave vsebin za ogled v spletu. Fotoaparat EOS M50 Mark II lahko to opravi med prenosom posnetkov v vašo pametno napravo, kar občutno skrajša potek dela.

   
  Canon Camera
  .

 

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne