Zoom

CANON EOS 80D + EF-S 18-135 IS USM

Zaloga: Na zalogi

1.299,00 €
Bookmark and Share
ALI

Opis izdelka

Zmogljiv, vsestranski in odziven fotoaparat za ustvarjalno izražanje EOS 80D je odličen za fotografiranje športnih dogodkov, portretov, pokrajine, ulice, potovanj in prizorov v šibki svetlobi. Izjemen je tudi za resno snemanje filmov, saj je opremljen z inovativno tehnologijo, ki zagotovi osupljive rezultate v vseh okoliščinah.

Značilnosti:

  • Tipalo APS-C CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona slikovnih pik
  • Samodejno ostrenje z 45 točkami in neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 slik na sekundo
  • Senzor CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami
  • Omrežje Wi-Fi in tehnologija NFC
 
Canon EOS 80D

Raziščite nova področja fotografije

Reagirajte instinktivno in zlahka ovekovečite hitro premikajoče se prizore športa ali narave po zaslugi visokozmogljivega sistema samodejnega ostrenja, največje hitrosti neprekinjenega fotografiranja 7 sličic na sekundo in nastavljivih gumbov.

 
Canon EOS 80D
 
45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja 
 
Ovekovečite hitro športno dogajanje z izjemno ostrimi slikami tudi pod žarometi po zaslugi izredno odzivnega in natančnega sistema samodejnega ostrenja, ki deluje v zahtevnih svetlobnih pogojih vse do –3EV.  45-točkovni sistem križnega samodejnega ostrenja omogoča, da izberete točko ali območje samodejnega ostrenja, ki ustreza vaši kompoziciji, ter nudi večjo natančnost in nadzor nad večjimi območji ostrenja za osupljive rezultate ne glede na to, kje v kadru je vaš subjekt.
 
Canon EOS 80D

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo 7 sličic na sekundo

Izkoristite najboljšo priložnost, da ujamete bežen trenutek, po zaslugi največje hitrosti fotografiranja 7 sličic na sekundo v polni ločljivosti. Kot nalašč za spontano fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave.

Canon EOS 80D

27 točk za samodejno ostrenje f/8

S sistemom samodejnega ostrenja še naprej fotografirajte ostre fotografije, ob tem pa uporabljajte različne kombinacije objektivov in nastavkov po zaslugi 27 točk za samodejno ostrenje, ki podpirajo ostrenje pri f/8.

Canon EOS 80D

Prilagodljivi kontrolniki

Uživajte v nadzoru in prilagodljivosti ohišja EOS srednjega razreda po zaslugi nastavljivih gumbov, zgornjega zaslona LCD in prikaza ogleda v živo, ki vam omogočajo enostaven pregled nastavitev in hitro prilagoditev fotoaparata svojim potrebam.

Osupljiva kakovost fotografij in filmov v najrazličnejših pogojih

Zajemite kakovost, ki si jo vaša ustvarjalnost zasluži. EOS 80D ustvari osupljive slike v različnih svetlobnih pogojih, ki so polne detajlov, barv in vzdušja ter so po zaslugi tipala APS-C CMOS s 24,2 milijona slikovnih pik in procesorja DIGIC 6 nemudoma pripravljene na urejanje in prikazovanje.

Canon EOS 80D

Canon EOS 80D

Merilno tipalo s 7560 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo

Z merilnim tipalom s 7560 slikovnimi pikami za barve RGB in IR-svetlobo lahko uživate v natančni in dosledni osvetlitvi v zelo različnih situacijah, saj zazna tako infrardečo kot tudi vidno svetlobo.

Canon EOS 80D

Naravni posnetki pri šibki svetlobi

Posnemite pristne fotografije narave, ko svetloba pojenja, z velikim razponom občutljivosti ISO med 100 in 16.000 (H:25.600), ki omogoča fotografiranje brez bliskavice in večjo hitrost zaslonke.

Zaznavanje migetanja

Zaznavanje migetanja zagotavlja dosledno osvetlitev in barve med neprekinjenim fotografiranjem ob umetni migetajoči svetlobi.

Canon EOS 80D


Vse, kar potrebujete, da obvladate in razvijete svoje fotografske sposobnosti

Canon EOS 80D

Inteligentno iskalo

Oglejte si celotno sliko vse do robov kadra ter uporabite takojšnji prikaz nastavitev fotografiranja in inteligentno iskalo s približno 100 % pokritostjo kadra. Fotografirajte bolj diskretno s tihim neprekinjenim načinom fotografiranja s hitrostjo 3 sličic na sekundo.

Canon EOS 80D

Vrtljiv zaslon LCD z načinom ogleda v živo

Poskusite fotografirati z različnih zornih kotov in uživajte v intuitivnem nadzoru s pomočjo vrtljivega 7,7-centimetrskega zaslona na dotik LCD II Clear View. Fotografirajte dogajanje z različnih vidikov po zaslugi neprekinjenega fotografiranja v načinu ogleda v živo s tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami pri hitrosti 5 sličic na sekundo.

Canon EOS 80D

Vgrajen oddajnik Speedlite

Raziščite ustvarjalne možnosti osvetlitve tako, da postavite Canonove bliskavice Speedlite ločeno od fotoaparata in jih upravljate z oddajnikom Speedlite, vgrajenim v EOS 80D.

Popoln za ustvarjalno snemanje

Ustvarite profesionalne filme z zmogljivo tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami.

Canon EOS 80D

Canon EOS 80D

Zvok profesionalne kakovosti

Uživajte v polnem nadzoru ravni glasnosti, ki je na voljo v meniju fotoaparata, ter prek vhoda za slušalke in mikrofon posnemite zvok profesionalne kakovosti.

Canon EOS 80D

Izbira oblik zapisa datoteke

Snemajte v oblikah zapisa datoteke MP4 in MOV z različnimi hitrostmi sličic in kodeki, ki omogočajo preprosto urejanje in shranjevanje.

Canon EOS 80D

Zmogljiva filmska kombinacija

Za najboljšo rešitev snemanja filmov kombinirajte fotoaparat EOS 80D z izjemno zmogljivim in vsestranskim objektivom EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM s tehnologijo Nano USM, ki omogoča uglajeno in tiho ostrenje za videoposnetke in izjemno hitro samodejno ostrenje za fotografije. Dodajte adapter za zmogljivejšo povečavo PZ-E1 za natančen nadzor nad ostrenjem med snemanjem videoposnetkov.

Canon EOS 80D

Upravljanje in deljenje posnetkov z drugimi prek brezžične povezave

Brezžično zajemite fotografije in videoposnetke z združljive pametne naprave z ogledom v realnem času in nadzorom nad nastavitvami. Z brezplačnim programom Canon Camera Connect lahko hitro ocenite fotografije polne ločljivosti v formatu jpeg in videoposnetke v formatu MP4 ter jih prenesete v združljive pametne naprave za enostavno deljenje z drugimi.

Canon EOS 80D

Takojšnja povezava NFC S tehnologijo

NFC z enim samim tapom hitro povežete fotoaparat z združljivo napravo Android*. Preprosto vzpostavite povezavo iz drugih naprav s tipko Wi-Fi. *Ko ga uporabljate z združljivimi napravami Android.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti