Zoom

CANON EOS 77D + EF-S 18-55 IS STM

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 1.049,00 €

Special Price 799,00 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Odkrijte svoj fotografski potencial

Raziskujte nove subjekte in nove načine fotografiranja. Z vrhunskim samodejnim ostrenjem lahko subjekt izostrite točno tam, kjer želite, ne glede na to, ali uporabljate optično iskalo ali zaslon na dotik visoke ločljivosti fotoaparata. Z neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 6 sličic na sekundo lahko ujamete tudi najbolj bežne izraze.

Canon EOS 77D

Učinkovito delovanje

Tipalo APS-C naslednje generacije ustvarja neverjetno podrobne fotografije tudi na zelo osvetljenih in osenčenih območjih. Najhitrejši sistem samodejnega ostrenja na svetu Live View* prinaša popolnoma izostrene rezultate, tudi ko fotografirate hitro premikajoče se subjekte.

Samodejno ostrenje z dvojnim delovanjem slikovnih pik tipala CMOS

Najhitrejše ostrenje v načinu ogleda v živo (Live View)* pri zajemanju fotografij. Izjemno gladki učinki s spreminjanjem ostrenja pri snemanju videoposnetkov.

Canon EOS 77D

Bodite ustvarjalni tudi pri snemanju videoposnetkov

Snemajte vrhunske videoposnetke polne visoke ločljivosti z dinamično reprodukcijo gibanja s hitrostjo 60 sličic na sekundo in kinematografskimi učinki majhne globinske ostrine. S tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami so vaši subjekti izostreni tudi, ko zamenjate položaj, vgrajena 5-osna digitalna stabilizacija pa poskrbi, da so vaši posnetki mirni.

Canon EOS 77D

Prevzemite nadzor nad fotografijo

S funkcijami fotoaparata EOS 77D, kot sta zadnje upravljalno kolesce in vrtljiv zaslon na dotik, lahko uživate v večjem nadzoru in ustvarjalni svobodi. Na zaslonu LCD na zgornji plošči si lahko hitro ogledate nastavitve fotoaparata.

Canon EOS 77D

Delite svojo domišljijo s svetom

S kombinacijo brezžičnih tehnologij Wi-Fi, Bluetooth® in NFC se lahko enostavneje kot kadar koli prej povezujete s pametnimi napravami iOS in Android. Fotoaparat upravljajte na daljavo, vključno z oddaljenim ogledom v živo na zaslonu pametnega telefona ali tabličnega računalnika, in delite slike s prijatelji v oblaku.

Canon EOS 77D

Vsebina embalaže

 

Ohišje digitalnega fotoaparata EOS 77D

Okular EF

Pokrovček za fotoaparat R-F-3

Širok pašček EW-100DBV

Polnilnik baterij LC-E17E

Komplet baterij LP-E17

Napajalni kabel

Komplet navodil za uporabo

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti