Zoom

CANON EOS 200D + EF-S 18-55 IS STM

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 669,00 €

Special Price 499,00 €

Bookmark and Share
ALI

Opis izdelka

Kompakten, preprost in vsestranski fotoaparat, ki je povezan z vašim življenjem.   

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE:

 

 

  

Smiselna zasnova

Zaradi intuitivnega upravljanja in zaslona na dotik, ki sta podobna pametnemu telefonu, je uporaba fotoaparata EOS 200D preprosta že od samega začetka. Na posnetkih, zajetih s svetlim optičnim iskalom, bo svet videti tak, kakršen je v resnici. Z vrtljivim zaslonom pa boste lažje snemali iz neobičajnih zornih kotov.

 

Fotografiranje z učinki majhne globinske ostrine

Zaradi velikega tipala APS-C fotoaparata EOS 200D je fotografiranje z majhno globino polja enostavno, kar je odlično za portrete. Obrazi bodo popolnoma izostreni na čudovitem zamegljenem ozadju. To je pristop, ki ga uporabljajo profesionalni fotografi po celem svetu.

 

 

Slike, ki jih boste občudovali še mnogo let

Ustvarjajte fotografije ločljivosti 24,2 milijona slikovnih pik, ki so polne podrobnosti in barve ter so videti izjemno, in to neposredno iz fotoaparata. To je popolno za natise velikega formata, foto knjige in spletne galerije ter odlično za pripovedovanje zgodb z vašimi slikami. Fotoaparat EOS 200D ima procesor DIGIC 7, da lahko zajemate slike v šibki svetlobi, samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami pa zagotavlja najhitrejše ostrenje v načinu ogleda v živo (Live View).

Dodatne informacije

Vračilo kupnine Ne

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti