Zoom

CANON EOS 2000D + EF-S 18-55 IS II

Zaloga: Na zalogi

Redna cena: 349,01 €

Special Price 319,01 €

30 €
PRIHRANKA
Bookmark and Share

Hiter pregled

AKCIJA TRAJA OD 22.5. DO 15.8.2020. PRIKAZANA AKCIJSKA CENA JE Z ŽE ODŠTETIM AKCIJSKIM POPUSTOM !

ALI

Opis izdelka

Uživajte v vrhunskih fotografijah ločljivosti 24 milijonov slikovnih pik in videoposnetkih polne visoke ločljivosti. Razširite meje ustvarjalnosti s tem zabavnim in preprostim fotoaparatom DSLR.

Predajte se pripovedovanju zgodb s fotoaparatom DSLR

Preprosto ustvarjajte podrobne slike kakovosti DSLR in kinematografske filme polne visoke ločljivosti tudi pri šibki svetlobi s fotoaparatom EOS 2000D z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik. Delite v trenutku in snemajte oddaljeno z brezžično povezavo*, tehnologijo NFC** in programom Canon Camera Connect.

Ogled celotnih specifikacij

Vrhunske fotografije, kinematografski filmi

Izkoristite prednosti tipala z ločljivostjo 24,1 milijona slikovnih pik, ki ima do 19-krat večjo površino od številnih pametnih telefonov*** in omogoča zajemanje zgodb s čudovito zamegljenim ozadjem – tudi pri zahtevnih svetlobnih pogojih.

Preprosta ustvarjalnost

Uživajte v vodenem snemanju v načinu Live View z ustvarjalnim samodejnim načinom in dodajajte posebne ustvarjalne filtre. V pametnem samodejnem načinu zgolj namerite in fotografirajte ter uživajte v vrhunskih rezultatih.

Effortless creativity
 
 
 
Shoot with confidence
 

Samozavestno zajemanje

Ujemite trenutek, kot se ga spominjate, z natančnim samodejnim ostrenjem, hitrostjo 3 sličic na sekundo in procesorjem DIGIC 4+. Uporabite možnost enostavnega okvirjanja z optičnim iskalom in si oglejte rezultate na 7,5-centimetrskem zaslonu LCD.

Preprosto deljenje, oddaljeno fotografiranje

Svoje zgodbe v trenutku prenesite v pametno napravo za preprosto skupno rabo v družabnih omrežjih ali varnostno kopiranje v oblaku v storitvi Irista ter snemajte oddaljeno z brezžično povezavo*, tehnologijo NFC** in programom Canon Camera Connect.

Social sharing, remote shooting
 

 

 

Dodatne informacije

Vračilo kupnine 30

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji produkti