Zoom

CANON objektiv EF 85/1,4 L IS USM

Zaloga: Ni na zalogi

1.639,00 €
100 €
VRAČILO KUPNINE
Bookmark and Share

Hiter pregled

Vaša študentska izkaznica vam prinaša velike popuste na izbrane Canonove fotoaparate! 
Pri nakupu kateregakoli Canonovega izdelka v akciji registrirajte svojo študentsko izkaznico in na svoj bančni račun lahko dobite vrnjen del kupnine. 
Odkrijte naše izdelke!


Promocijsko obdobje: 15. 8.2019 – 31. 12.2019  Več o akciji
Ta hiter telefoto objektiv serije L z napredno optično tehnologijo združuje vse najboljše lastnosti in je popolna izbira za ustvarjalno portretno fotografijo.

Opis izdelka

Velika in svetla zaslonka za odlično ostrenje v vseh svetlobnih pogojih

Hitra zaslonka f/1,4 omogoča natančno ostrenje in hitrejše hitrosti zaklopa tudi pri šibki svetlobi. Majhna globina polja, ki jo prinaša največja odprtost zaslonke, zagotavlja čudovit učinek zamegljenosti ter omogoča dodatno globino portretnih fotografij.

Gladka in natančna 4-stopenjska stabilizacija

Zahtevne svetlobne razmere lahko fotografijo pokvarijo ali pa jo poudarijo. 4-stopenjska stabilizacija pomaga odpravljati tresenje fotoaparata in fotografom ter filmskim ustvarjalcem prinaša prednost pri delu v zahtevnih pogojih, ko jo najbolj potrebujejo.

Odzivno, hitro in natančno samodejno ostrenje za neverjetno prilagodljive možnosti ostrenja

Objektiv z najnovejšo tehnologijo samodejnega ostrenja se odziva hitro in natančno ter omogoča skoraj neslišno ostrenje. Z jasnimi oznakami za ostrenje in popolno združljivostjo samodejnega ostrenja z vsemi sistemi EOS je ta objektiv popoln spremljevalec fotografov in filmskih ustvarjalcev.

Trpežno ohišje, izjemna odpornost na vremenske pogoje, popolna združljivost

Trpežno ohišje s sprednjim delom z blaženjem udarcev zagotavlja izjemno zmogljivost v vseh pogojih. Fluorovi premazi na sprednjih in zadnjih elementih objektiva ščitijo pred prahom in vlago, natančne oznake za razdaljo pa omogočajo izračune E-TTL pri uporabi bliskavice.

Angled_Shot

Ko se umetnost poveže z zmogljivostjo

Delovanje fotoaparata je odvisno od objektiva in vsi objektivi serije L se ponašajo z najvišjo stopnjo zmogljivosti. Objektiv prinaša popolno združljivost samodejnega ostrenja s tipali samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, zato lahko pričakujete vrhunske rezultate tako pri zajemanju fotografij kot pri snemanju videoposnetkov.

Tehnični podatki

Goriščna razdalja 85 mm

Največja odprtost zaslonke f/1,4

Stabilizator slike 4 koraki

Samodejno ostrenje Krožni USM

Najv. premer x dolžina (mm) 88,6 x 105,4

Teža (g) 950

Dodatne informacije

Vračilo kupnine 100