Zoom

Bose QuietComfort\xae 20 Acoustic Noise Cancelling\xae v ušesene slušalke bele Samsung

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 279,95 €

Special Price 265,95 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Brez hrupa z zvokom, ki še nikoli ni bil boljši.
Predstavljajte si, da greste kamorkoli s slušalkami v ušesih. To so prve slušalke nasploh z odpravljanjem hrupa ne glede v kakšnem okolju se nahajate. Slušalke QC20 preprečujejo vsako vrsto hrupa, kamor koli jih boste vzeli s sabo. Vas skrbi, da ne boste varni? Ni potrebe. Slišali boste tudi, kaj se dogaja okrog vas.
Uživali boste v zvoku, ki ga ne bi pričakovali iz slušalk za v uho. Bose TriPort\xae tehnologija in aktivni EQ poskrbita, da ima vaša glasba pravilno globino in ravnovesje. Torej, kjerkoli že boste bo vaša glasba v ospredju.
Ušesni čepki StayHear\xae omogočajo mehko in zanesljivo prilagajanje vašem ušesu. Oblika gobe omogoča enakomeren stik v celotnem ušesu in s tem maksimalno udobje nošenja slušalk.
Vse kontrole so na dosegu rok. Ob levi strani kontrolnika se nahaja tipka za vklop in izklop aktivnega odstranjevanja hrupa iz okolice, znotraj je vgrajen mikrofon na vrhu pa se nahajajo tipke za sprejem in prekinitev klica.
Na kabelčku se nahaja tudi modul z litij-ionsko baterijo ter indikacijo kapacitete. Priložen je tudi USB kabel namenjen polnjenju akumulatorja, ki se napolni samo v 2 urah in zagotavlja 16 urno delovanje. V primeru, da se akumulator izprazni lahko slušalke še vedno uporabljate brez aktivnega dušenja zunanjih šumov.
Priložena torbica za shranjevanje.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA