Zoom

Bliskavica SONY HVL-F60M za modele Alfa SLT aparate

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 639,90 €

Special Price 607,91 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Zagotovite tekoče in nespremenljivo ravnovesje svetlobe - Ko z načina za pokrajino preklopite na portretni način, Quick Shift Bounce v enem tekočem dejanju prilagodi položaj bliskavice.
Snemajte pristne barve pri šibki svetlobi - Visoka svetilnost bliskavice GN60 in največja osvetlitev LED 1200 luksov za 0,5 metra zajameta tudi najmanjše podrobnosti fotografije ali videoposnetka.
Enostavne in intuitivne nastavitve - Quick Navi vam z jasnim matričnim zaslonom in tekočim kolescem omogoča upravljanje bliskavice, kot bi bila nameščena na ohišju fotoaparata.
Napredne inteligentne funkcije nudijo več možnosti - Deluje kot zunanja bliskavica, krmilnik in upravljalnik razmerja osvetlitve za fotografiranje z brezžično bliskavico.
V pravem trenutku zagotovite pravo svetlobo - Samodejno upravljanje zooma samodejno optimira kote osvetlitve skladno z velikostjo slikovnega senzorja fotoaparata.
Natančnejša barvno ravnovesje in nasičenost - S samodejno nastavitvijo beline in prilagajanjem barvne temperature lahko kompenzirate različne svetlobne značilnosti.
Pri snemanju v temi glejte zaslon - Ko snemate v slabo osvetljenih prostorih, z gumbom vklopite osvetlitev LCD-zaslona in krmilnike prikažite na zaslonu.
Zaščitite pred prahom in vlago - Bliskavica je zatesnjena pred prahom in vlago ter tako pripravljena na zahtevne fotografske izzive.
Za boljšo ustvarjalnost uporabite priloženi difuzor - S priloženim difuzorjem za bliskavico ali barvnim filtrom (3200k) fotografije polepšajte z želenim slogom.
Varno shranite vsebine - Bliskavici sta priložena priročna mehka torbica in zaščitni pokrovček za priključek, zato jo lahko prenašate povsem varno.

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA