Zoom

Bliskavica SONY HVL-F43M združljiva z multifunkcijskim nastavkom

Zaloga: Ni na zalogi

Redna cena: 407,99 €

Special Price 387,59 €

Bookmark and Share

Opis izdelka

Z zmogljivo studijsko osvetlitvijo zajemite vsak trenutek - Zagotovite si močno osvetlitev z bliskavico z vodilnim številom 43 (ISO 100 m).
Brez težav zaradi prahu in vlage - Lepo je biti pripravljen. Med snemanjem uporabljajte zasnovo, ki je odporna na prah in vlago.
Naj vas oprema ne ovira - F43M pospravite in torbo in se odpravite na snemanje. Zaradi lahke in kompaktne zasnove jo lahko vzamete kamorkoli.
Studijski svetlobni učinki - Ker lahko sprožite tudi druge brezžične bliskavice, lahko brez nerodnih kablov snemate ustvarjalne posnetke.
Hitro in enostavno snemanje s sistemom Quick Shift Bounce - Z enostavnim obračanjem si zagotovite brezhiben prehod s fotografiranja portretov na fotografiranje pokrajin ob nespremenjenih ključnih položajih senc.
Popolni portreti - Svetlobo, ki jo zajame vgrajena odbojna folija, lahko učinkovito in enostavno usmerite, da ustvarite naraven in prijeten videz.
Moč je v vaših rokah - Z 22-stopenjskim preklapljanjem moči izjemno natančno upravljajte izhodno moč bliskavice.
Z brezžičnim upravljalnikom osvetlite vsak prizor - Prizore osvetlite z brezžično zunanjo bliskavico ali uporabite tri ločene bliskavice, ki jih upravljate z F43M.
Ustvarjajte profesionalne učinke odboja - Odbijajte svetlobo z različnih površin z do 90-stopinjskim vrtenjem v levo ali desno in 150-stopinjskim vrtenjem navzgor.
Razširite pogled - Vgrajena široka plošča podpira goriščne razdalje od 24 mm do 105 mm za večje pokritje z bliskavico....

Dodatne informacije

Vračilo kupnine NI VPISA